Σκιάθος: Άνδρας με άνοια πάτησε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ηλικιωμένος

γιαγιά/ Unsplash

Τραγωδία στην Σκιάθο. Ένας 83χρονος με άνοια πάτησε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο. Ο γαμπρός του προσπάθησε να τον πείσει να μην οδηγήσει. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Ένα θλιβερό δυστύχημα σημειώθηκε στη Σκιάθο χθες, όταν ηλικιωμένος με άνοια οδηγούσε και παρέσυρε τη σύζυγό του γιατί δεν την είδε. 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο taxydromos.gr, ο 83χρονος άνδρας πέρασε πάνω από την γυναίκα του, ενώ όταν κατάλαβε ότι την σκότωσε έπαθε σοκ. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν διακοπές στο νησί των Σποράδων, ενώ νωρίτερα η άτυχη 80χρονη μαζί με τον γαμπρό της προσπάθησαν να τον σταματήσουν από το να πάρει το αυτοκίνητο. 

Ο 83χρονος εκείνη τη στιγμή καυγάδιζε έντονα με τον γαμπρό του και ξεκίνησε το αυτοκίνητο. Δεν είδε πως η ηλικιωμένη γυναίκα του στεκόταν μπροστά. Εκείνη σκόνταψε και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο. 

Η 80χρονη έφερε τραύματα στον αυχένα και το κεφάλι, ενώ οι διασώστες του Κέντρου Υγείας που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό της. 

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ηλικιωμένος με άνοια

Στη συνέχεια η αστυνομία έφτασε στην περιοχή που εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Ζήτησαν από τον 83χρονο να δώσει κατάθεση αλλά εκείνος δεν μπορούσε να μιλήσει από το σοκ. Εις βάρους του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο ηλικιωμένος κρατείται και σήμερα θα βρεθεί στην Εισαγγελία Βόλου για κατάθεση.

Η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της ζούσε μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία. Ερχόταν, όμως, συχνά στο εξοχικό της στη Σκιάθο μαζί με τον άντρα της. Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως είχαν πάντα μία πολύ καλή σχέση χωρίς προβλήματα και καυγάδες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top