Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Τι απαντά ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος

Απαντήσεις για τις καταγγελίες σχετικά με την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, του παιδιού που «έφυγε» τελευταίο από τα τρία αδελφάκια στην Πάτρα και που πιστεύεται ότι έχει δολοφονηθεί από τα χέρια της μητέρας του, έδωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Πάτρα: Η νηπιαγωγός της Τζωρτζίνας μιλά πρώτη φορά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 22 Αυγούστου 2014 έγινε μια ανώνυμη καταγγελία που αφορούσε την οικογένεια Δασκαλάκη. Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εθεάθη δημοσίως να χτυπά την Τζωρτζίνα, που τότε ήταν 10 μηνών. Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, η εν λόγω καταγγελία εστάλη με την ένδειξη «επείγον» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές από συγγενή», λέει η γιαγιά της

Πάτρα - Τζωρτζίνα και Ρούλα Πισπιρίγκου

Για την πρώτη καταγγελία που αφορούσε την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ο κ. Γιαννόπουλος είπε: «Η Εισαγγελέας που διαχειρίστηκε το θέμα μας είπε ότι στις 25 πήγε στα χέρια της η αναφορά - 22 ήταν Παρασκευή - και ότι στις 27 έφυγε από τα χέρια της και πήγε στην ομάδα παιδικής προστασίας του δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε τελικά την 1η Οκτωβρίου, παρόλο που η ένδειξη ήταν “επείγον”. Η Εισαγγελέας αναφέρθηκε σε καλές συνθήκες και ότι δεν υπήρξαν ενδείξεις κακοποίησης», επεσήμανε ο κ. Γιαννόπουλος. 

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

«Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε κατόπιν αιτήματος των γιατρών και της κοινωνικής υπηρεσίας στο Ρίο ήταν τον Απρίλιο του 2021, για να στηρίξουμε την οικογένεια λόγω της ασθένειας του παιδιού. Τότε ήταν που μας είπαν οι γιατροί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια. Τους είπαμε ότι πρέπει να απευθυνθούν στην Εισαγγελία, δεν μπορούσε να περάσει μέσα από εμάς», κατέληξε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πάτρα: «Δε θέλω να σκέφτομαι τα μαρτύρια της Τζωρτζίνας», λέει ο θεραπευτής της 

Για τα όσα έχει δει με τα ίδια του τα μάτια μίλησε ο θεραπευτής που είχε αναλάβει την 9χρονη Τζωρτζίνα, ο οποίος έχει καταθέσει ήδη στο Ανθρωποκτονιών. 

«Έχω δει πολλά. Είναι περιστατικά συγκεκριμένα που δεν μπορώ να σας τα πω. Πλην τους μώλωπες που ήταν από το καροτσάκι, τίποτα άλλο σε μώλωπα όχι. Δεν είχα δει κάποια άλλα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της. Υπήρχαν άλλα πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό». 

«Πονάω πολύ περισσότερο από πολλούς. Με ενοχλεί πάρα πολύ και δε θέλω να σκέφτομαι τι μαρτύρια πέρασε αυτό το παιδί. Ήταν μαχήτρια η Τζωρτζίνα», κατέληξε. 

Όσα είπε ο θεραπευτής της μικρής Τζωρτζίνας - Βίντεο Ant1

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top