Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της Μαλένας - Ίριδας: Τι λέει ο ιατροδικαστής

H Τζωρτζίνα «ξεκλειδώνει» τις έρευνες για τις αδελφές της

O ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, ο άνθρωπος που συνέταξε την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για τη μικρή Μαλένα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι αναμφισβήτητα μία εγκληματική πράξη, η οποία συνδέεται πια με το όνομα της φερόμενης ως κατηγορουμένης, κυρίας Πισπιρίγκου», είπε αρχικά.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θέλει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Όσο για το αν μπορεί να συνδεθεί ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας με τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών, απάντησε: «Επιστημονικά πάντα μιλάω, ότι έχουμε μία εγκληματική πράξη διότι μέσα στα βιολογικά υγρά της Τζωρτζίνας με τις τοξικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε θετικό εύρημα που αποδεικνύει ότι κάποιος έβαλε στον οργανισμό της μία φαρμακευτική ουσία αλλά σε τοξική συγκέντρωση, προφανώς και οι άλλοι δυο θάνατοι θα πρέπει να ερευνηθούν εάν πρόκειται για ασφυκτικούς θανάτους ή για θανάτους από δηλητηρίαση» πρόσθεσε.

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ζήτησε και έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με τάμπλετ της

«Στην Ίριδα έχουν διαγνωστεί κάποια παθολογικά αίτια, τα οποία έχουν ανοίξει μία πάρα πολλή μεγάλη συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν τον Απρίλιο του 2019 για τη Μαλένα και τον Μάρτιο του ’21 για την Ίριδα ήταν επιστημονικά τεκμηριωμένες, διότι έχουν λάβει όργανα και ιστούς, τα οποία προφανώς και φυλάσσονται, θα γίνει επαναξιολόγηση από την επιτροπή του κυρίου Καρακούκη, όπου αναμένουμε το πόρισμα για τη Μαλένα και από την Πάτρα για την Ίριδα, προκειμένου να εξεταστεί αν έχουμε ασφυκτικό θάνατο ή δηλητηρίαση» τόνισε ο κ. Τσαντίρης.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top