Πάτρα: «Παρακολουθώ τις εκπομπές, έχω χάσει τον ύπνο μου», λέει η Ρούλα

Η μητέρα απαντά για την ουσία που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα και τους μάρτυρες

Απαντήσεις για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την ουσία που φέρεται να έχει βρεθεί στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, αλλά και στο πώς βιώνει όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πάτρα: Πώς μπορεί να αυξηθεί η τιμή της τροπονίνης

Για την ανίχνευση ουσίας στην κόρη της, η Ρούλα φέρεται να είπε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι υποψιάζεται πως πρόκειται για φάρμακο της αγωγής της Τζωρτζίνας, το οποίο άλλαξε στην Αθήνα μετά τη διακομιδή της από την Πάτρα. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν είναι γιατρός. « Οι γιατροί μου είπαν πως το παιδί είχε πολλά προβλήματα υγείας και ότι δεν είχε καλή ροή οξυγόνου προς τον εγκέφαλο», είπε στη δημοσιογράφο.

Πάτρα: Το ανατριχιαστικό σενάριο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η μητέρα των τριών παιδιών είπε ακόμα ότι είναι πολύ αναστατωμένη με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα:

Παρακολουθώ τις τηλεοπτικές εκπομπές και έχω χάσει τον ύπνο μου. Είμαι πολύ αναστατωμένη. Θα φανεί σύντομα η αλήθεια.

 

Πάτρα

Πάτρα: Τι απαντά η Ρούλα για τους μάρτυρες και τη χαρτορίχτρα

Η μητέρα απάντησε ακόμα και για τους μάρτυρες που εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και αναφέρονται σε διάφορες πτυχές της ζωής της με τον Μάνο.

Υποστήριξε πως οι μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατες και πως οι μάρτυρες «δεν υπάρχουν καν σαν οντότητες», λέγοντας ότι η ίδια και ο Μάνος έχουν πέντε - έξι συγγενείς και «έχουν βρεθεί 50 ξαδέρφια, 100 θείοι και 300 γείτονες που βγαίνουν και μιλάνε».

Για τη μαρτυρία πως δεν την ήθελε η οικογένεια του Μάνου, η Ρούλα τη διέψευσε, λέγοντας πως τόσο η πεθερά όσο και ο πεθερός της την επισκέπτεται καθημερινά, παρόλο που πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον γιο τους. Επίσης, είπε πως η πεθερά της κρατούσε την Τζωρτζίνα, έκαναν Πάσχα μαζί και ήταν αγαπημένοι σαν οικογένεια.

Τέλος, διέψευσε για ακόμη μια φορά ότι έχει επισκεφτεί χαρτορίχτρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top