Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Οι ερωτήσεις του προέδρου στην πρώτη καταγγέλλουσα

Ένα μυστήριο έχει υφανθεί γύρω από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και εξαιτίας του οποίου, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ηθοποιός έχει χάσει 25 κιλά. 

Χθες, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο περπατώντας και χωρίς να κάθεται σε καροτσάκι, όπως αρχικά είχε πει ο δικηγόρος του και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη μεταξύ του γιου του και του Σπ. Μπιμπίλα

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδης στο Open, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη. 

«Είδαμε τον Πέτρο να περπατάει και όχι να είναι σε καροτσάκι όπως είχαν πει. Ο Πέτρος έχει ζάχαρο – δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπικό δεδομένο», είπε.

Περιέγραψε επίσης τις σκηνές που διαμείφθηκαν στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

Πέτρος Φιλιππίδης: Κεκλεισμένων των θυρών οι καταθέσεις των δύο γυναικών

«Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα. Έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού. Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι “ξέρετε εγώ θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα μέχρι να πω τουλάχιστον το παρών”. Εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Όσον αφορά στις καταγγέλλουσες, αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τις ταυτότητές τους. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο δικαστήριο με χειροπέδες και φανερά αδυνατισμένος

«Οι κοπέλες δεν είναι γνωστές, κανείς δεν ξέρει το όνομά τους, ούτε καν το πρόσωπό τους. Σας πληροφορώ ότι τη μια εκ των τριών τη γνώρισα στο δικαστήριο. Ούτε εγώ δεν την ήξερα», είπε.

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ερωτήσεις του πρόεδρου στην πρώτη καταγγέλλουσα

Χθες όπως έγινε γνωστό κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών η πρώτη καταγγέλλουσα, που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάθεση της συζύγου του για την τρίτη καταγγελία

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» κάποιες από τις ερωτήσεις του προέδρου έφεραν την καταγγέλλουσα σε δύσκολη θέση. 

Ακολουθεί ο διάλογος 

Πρόεδρος: Πως μπορέσατε να ξεχάσετε τον βιασμό σας;

Καταγγέλλουσα: Όλο αυτό που μου έχει συμβεί είναι κομματιασμένο στη μνήμη μου. 

Πρόεδρος: Γιατί ξαναπήγατε να συναντήσετε τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Καταγγέλλουσα: Δεν είχα αξιολογήσει ότι είναι βιασμός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top