Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάθεση της συζύγου του για την τρίτη καταγγελία

«Παρ’ τον στο στ… Άντε γ…σου που θες και ρόλο»

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα και να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, παρά τα σοβαρά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει. 

Στο δικαστήριο θα βρεθούν και οι γυναίκες που κατηγορούν τον γνωστό ηθοποιό για να καταθέσουν όσα υπέστησαν από αυτόν. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί η μεζονέτα του στο Ψυχικό

Όσα κατέθεσε η μία από τις δύο κοπέλες που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού είναι συγκλονιστικά. 

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια.” Γέλαγε και χαϊδευόταν. “Τα αρχ…α θα μου κλα…ν τα κανάλια”, μου είπε…

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εκείνη άρχισε να του τηλεφωνεί», κατέθεσε η γυναίκα του

Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν…ται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος. Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα τον παρακαλέσω να έρθει ακόμα και με καροτσάκι»

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή του άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ…α”, μου έλεγε. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Άντε γα…ου που θες και ρόλο”», ανέφερε στην κατάθεσή της.

Τι υποστήριξε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

Από την πλευρά της πάντως η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία έχει καταθέσει για το περιστατικό και αναιρεί τα όσα ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα. 

Φιλιππίδης: Επιδεινώνεται η υγεία του - Έχει πρόβλημα με την καρδιά του

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω πως δεν την γνωρίζω. Θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε, κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό.

«Είδα τον Φιλιππίδη με κατεβασμένο το παντελόνι, γυμνό από τη μέση κάτω»

Δε μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απ’ έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού» ανέφερε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top