Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα τον παρακαλέσω να έρθει ακόμα και με καροτσάκι»

Δε θα παρευρεθεί αύριο στο δικαστήριο ο ηθοποιός

Ξεκινά αύριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο ο ηθοποιός δε θα παραβρεθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό» η υγεία του ηθοποιού είναι κλονισμένη και δεν είναι σε θέση σωματικά να παραβρεθεί στο δικαστήριο. Έχει χάσει πάνω από 25 κιλά, ενώ το πρόβλημα με την καρδιά του που αντιμετωπίζει έχει επιδεινωθεί. 

Φιλιππίδης: Επιδεινώνεται η υγεία του - Έχει πρόβλημα με την καρδιά του

Ο κ. Δημητρακόπουλος αύριο θα ζητήσει τη διακοπή της δίκης για μία τουλάχιστον εβδομάδα, πρόθεση την οποία έχει γνωστοποιήσει και στους δικηγόρους των γυναικών που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. 

«Είδα τον Φιλιππίδη με κατεβασμένο το παντελόνι, γυμνό από τη μέση κάτω»

«Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Και μετά, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης, θα είναι παρωδία», ανέφερε ο κύριος Δημητρακόπουλος.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ελπίζω να αντέξει»

«Το πρόβλημα είναι παθολογικό και ελπίζω να είναι σε θέση να έρθει στην επόμενη δικάσιμο. Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δεν είναι σε κατάσταση να πάει στο νοσοκομείο ακόμα. Θα έρθει στο δικαστήριο ακόμα και με καροτσάκι», συνέχισε, περιγράφοντας τη δυσκολία του ηθοποιού ακόμα και να περπατήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top