Ρόδος: Ομολόγησε ότι βίασε την κόρη του – «Μπήκε ο διάβολος μέσα μου»

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 49χρονης ΑμεΑ

κακοποίηση

Τον βιασμό της ίδιας του της κόρης, η οποία είναι ΑμεΑ ομολόγησε τελικά σήμερα ο 73χρονος στη Ρόδο. 

Ο άνδρας κλήθηκε σήμερα σε ανωμοτί κατάθεση ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν ξέρω τι έγινε, μπήκε ο διάβολος μέσα μου».

Η φρίκη που βίωνε η 49χρονη, η οποία έχει νοητική αναπηρία 67% αποκαλύφθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, όταν ο αδελφός της κατήγγειλε τον βιασμό της στην αστυνομία. 

Ένας χειριστής γερανού είχε δει τη γυναίκα να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προηγουμένως του είχε συστηθεί σαν πατέρας της. Ο άνδρας ενημέρωσε τον αδελφό κι εκείνος κατήγγειλε τον πατέρα του στην αστυνομία. 

Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, στις 26 Φεβρουαρίου 2022 ανέβηκε σε ένα φορτηγό και είδε στο ημιυπόγειο της διπλανής μονοκατοικίας από την ανοιχτή εξώπορτα, έναν ηλικιωμένο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του να είναι πάνω από μια κοπέλα που ήταν επίσης γυμνή σε καναπέ. 

Όταν ο ηλικιωμένος κοίταξε προς τα έξω, ανέβασε, όπως είπε, το παντελόνι του, έδιωξε την κοπέλα σε άλλο δωμάτιο κι έκλεισε την πόρτα. 

Μετά από 20 λεπτά βγήκε από το σπίτι και τότε τον αναγνώρισε ότι είναι ο 73χρονος, που του συστήθηκε ως πατέρας της γυναίκας. 

Ενημέρωσε τότε τον αδελφό της 49χρονης, ο οποίος έχει την επιμέλειά της κι εκείνος πήγε στην αστυνομία. 

Τη φροντίδα της 49χρονης είχε αναλάβει αρχικά η μητέρα τους, η οποία απεβίωσε το 2009, ενώ οι γονείς του έχουν χωρίσει από το 1982 και ο πατέρας του έχει ξαναπαντρευτεί. 

Ο αδελφός της μάλιστα αποκάλυψε στην αστυνομία πως η 49χρονη είχε βιαστεί και στο παρελθόν από άλλον άνδρα. 

Η κοπέλα, η οποία εξετάστηκε από την αστυνομία, επιβεβαίωσε τον βιασμό από τον πατέρα της και ζήτησε να καταδικαστεί σε ισόβια. Περιέγραψε με λεπτομέρεια όλα όσα υπέστη και εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πει τίποτα γιατί φοβόταν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top