Δίκη Λιγνάδη: Το πρώτο θύμα που κατέθεσε μιλά αποκλειστικά στο Star

Πυρά κατά του Κούγια: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα»

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση σήμερα στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Αλέξης Κούγιας και ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόροι των δύο αντίδικων πλευρών «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» με αφορμή την κατάθεση του πρώτου θύματος. 

Ο μάρτυρας μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του.

Μήνυση στη Σκορδά και τη Μελέτη από τον Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη

«Εγώ είπα την αλήθεια μου. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Απολύτως τίποτα»

Είναι οι πρώτες λέξεις του 26χρονου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του. Ήταν ο πρώτος μάρτυρας στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και ο πρώτος που μήνυσε τον σκηνοθέτη για το βιασμό του το 2011 και ενώ ήταν 15 ετών. Ο μάρτυρας μέσω του Star απάντησε και στον Αλέξη Κούγια που ισχυρίζεται ότι λέει ψέματα 

«Πήδα καμιά μάντρα»: Χαμός στη δίκη Λιγνάδη μεταξύ Κούγια και Βλάχου

«Προσπάθησε να με πει αναξιόπιστο. Έχει βγει έξω και έχει πει για μένα τόσες πολλές φορές συκοφαντικά λόγια για να δημιουργήσει μία δήθεν εικόνα ότι εγώ είμαι ψεύτης. Είπε ότι λέω ψέματα ότι είμαι σωφρονιστικός; Ορίστε το συμβόλαιο. Να σας πω κάτι. Δε μιλήσαμε για τη δικογραφία, δε μιλήσαμε για τα περιστατικά τα οποία είναι τα πιο σημαντικά. Tο “για ποιο λόγο” “γιατί” “πως έγινε”… Ήταν μία επίθεση από τη μεριά του (ενν. τον Λιγνάδη)» 

«Είμαι καλά τώρα επειδή δεν χρειάζεται να επανέρχομαι και να λέω ακριβώς το ίδιο πράγμα που βίωσα. Αυτό το πράγμα το οποίο πέρασα εγώ πριν τόσα χρόνια που το είχα μέσα μου…Το έχω πει τόσες πολλές φορές τώρα που το τραύμα μου ξαναβγήκε» δηλώνει ο ίδιος όντας σε έντονη συναισθηματική κατάσταση.

Σε ερώτηση της Τασούλας Παπανικολάου για το πώς ένιωσε ο μάρτυρας όταν ξαναείδε από κοντά τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος απαντά: «Ήμουν νευριασμένος. Είχα πολλά νεύρα. Γιατί πια δεν είμαι 15 ετών. Τώρα πια είμαι 26». 

Νωρίτερα σήμερα, το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει τρεις φορές για να πέσουν οι τόνοι. Ο δικηγόρος του μάρτυρα αποχώρησε από την αίθουσα καταγγέλλοντας  τον Αλέξη Κούγια για τις ερωτήσεις που έκανε. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο δικαστήριο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενώ σε μία από τις διακοπές της δίκης ένας από τους παρευρισκόμενους του επιτέθηκε λεκτικά .

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top