Μήνυση στη Σκορδά και τη Μελέτη από τον Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη

Ζητά 20.000 για κάθε τηλεοπτική εμφάνιση του δικηγόρου Ιωάννη Βλάχου

Μήνυση κατά του πρώτου μάρτυρα υπέβαλλε την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας - Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (4/3/22)

Ο προφυλακισμένος για το αδίκημα του βιασμού Δημήτρης Λιγνάδης έδωσε χθες εντολή στον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια να προχωρήσει σε αγωγή κατά του δικηγόρου Ιωάννη Βλάχου, ο οποίος εκπροσωπεί ένα από τα θύματα. 

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη 

Με ανακοίνωσής του, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρει πως θα κινηθούν νομικά έναντι του κυρίου Βλάχου «με αίτημα την καταβολή χρηματικής ικανοποίησης 20.000 ευρώ για κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε, πριν ένα χρόνο, μέχρι και σήμερα και για όσες φορές τυχόν το πράξει στο μέλλον».

Λιγνάδης: Ο Κούγιας υπέβαλλε μήνυση κατά του πρώτου καταγγέλοντα για βιασμό

Όμως ο Αλέξης Κούγιας δε σταματά σε αυτό: Προαναγγέλλει ότι θα μηνύσει και τηλεοπτικές παρουσιάστριες, μετά από εντολή του σκηνοθέτη.

«Θα καταθέσουμε αγωγές και μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και για παραβίαση των κανόνων που προβλέπουν σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητος από κάθε παρουσιαστή ή παρουσιάστρια που εδώ και ένα χρόνο δεν το σεβάστηκαν και ακόμη και τώρα υιοθετούν όλα τα ψέματα των 4 φερόμενων ως βιασθέντων από τον Δημήτρη Λιγνάδη και των δικηγόρων τους που τα υποστηρίζουν».

Κούγιας για Συνατσάκη: «Ποια είναι αυτή η κυρία; Πού έχει εργαστεί;»

Μέσω της ανακοίνωσης, αναφέρουν πως θα κατατεθεί αγωγή και μήνυση κατά κατά της δικηγόρου Μαρίας Κουρτέση, της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη, του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και κατά της Φαίης Σκορδά. Στην τελευταία, μάλιστα, αναφέρει ότι έχει ήδη στείλει ήδη εξώδικο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top