Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είναι το παιδί με τα σημάδια - Ήταν βαμμένη στην κηδεία

Σιωπή ζητά η μητέρα της Ρούλας και γιαγιά των παιδιών

«Αναταράξεις» προκάλεσε η αποκάλυψη του Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι ένα από τα τρία κορίτσια στην Πάτρα, είχε μώλωπες στο πρόσωπό του τη μέρα της κηδείας του, που καλύφθηκαν από τους υπαλλήλους του γραφείου τελετών. 

Όπως είπε ο κ. Κατερινόπουλος κάποιοι έδωσαν εντολή στο γραφείο τελετών να κάνει προσεκτικό μακιγιάζ σε ένα από τα παιδιά, ώστε να μη φαίνονται οι μώλωπες. Είπε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν πολύ ανήσυχο και ρωτούσε επίμονα αν θα μπορούσαν να καλυφθούν τα σημάδια. 

Πάτρα: «Δεν πρέπει να αποκλειστεί το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου»

Σήμερα, μετά τις δηλώσεις αυτές, άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον, που παραβρέθηκε στην κηδεία, μίλησε στον ΑΝΤ1 και παραδέχθηκε πως ο κ. Κατερινόπουλος αναφερόταν στην κηδεία της Τζωρτζίνας και πως το μακιγιάζ που είχε γίνει στο παιδί είχε προκαλέσει έντονα σχόλια εκείνη τη μέρα. 

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσορο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα», είπε.

Πάτρα: Η ανάλυση της ζωγραφιάς της Τζωρτζίνας από παιδοψυχολόγο

Τότε, δεν έδωσε μεγάλη σημασία, όμως τις τελευταίες μέρες οι εικόνες αυτές βρίσκονται τις τελευταίες ώρες συνεχώς στο μυαλό του. 

«Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;», αναρωτήθηκε.

Πάτρα: «Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία», είπε η γιαγιά

Στον ΑΝΤ1 μίλησε για πρώτη φορά και η γιαγιά των τριών κοριτσιών. 

Πάτρα: «Βρέθηκαν μώλωπες σε ένα από τα παιδιά»

Η γυναίκα δήλωσε καταβεβλημένη και τόνισε ότι οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν την κόρη της και πατάνε πάνω τον χαμό των παιδιών. 

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί», είπε και πρόσθεσε:

Πάτρα: Αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα- Τα κοινά σημεία

«Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top