Οπαδική επίθεση στη Νίκαια: Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και τον ξυλοκόπησαν

Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

οπαδική βία

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου αυτή τη φορά στη Νεάπολη της Νίκαιας μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Παναιτωλικό. Πιο συγκεκριμένα, ένας 16χρονος δέχτηκε επίθεση από 15 συνομηλίκους του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος και ο «Ντίνος» - Τι είπε στην απολογία του

Ο ανήλικος βρισκόταν στην Πλατεία Σπάθα έναντι του γηπέδου, μαζί με δύο ακόμα άτομα, όταν ομάδα των νεαρών που φορούσαν χειρουργικές μάσκες, τον πλησίασαν απειλητικά. Εκείνος προσπάθησε να τους ξεφύγει όμως τον πρόλαβαν, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και του επιτέθηκαν με κλωτσιές. Στη συνέχεια του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και την ταυτότητά του. 

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν  τέσσερις ανήλικοι που συμμετείχαν στην επίθεση και εντός των ορίων του αυτοφώρου, συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα, ο 19χρονος Άλκης έπεσε νεκρός στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης μετά από επίθεση που δέχθηκε τόσο εκείνος όσο και δύο φίλοι του από χούλιγκανς. Η δολοφονική επίθεση είχε οπαδικά κίνητρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top