Γιάννενα: Αυτή είναι η 79χρονη Σούζαν που δολοφόνησε ο σύζυγός της

«Τη χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω», είπε ο δράστης

Μία ακόμα γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον σύζυγο, αυτή τη φορά στα Γιάννενα. 

Πρόκειται για μια 79χρονη Αμερικανίδα, η οποία ζούσε με τον σύζυγό της σε διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων. 

Νέα γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Σκότωσε τη σύζυγό του στο ξύλο

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε πολλούς καβγάδες. Το απόγευμα της Κυριακής καβγάδισαν μία ακόμα φορά με τον 69χρονο δράστη να επιτίθεται με μανία στη σύζυγό του και να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα. 

δράστης γυναικοκτονία Γιάννενα

Ο 69χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στα Γιάννενα

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Mega, τηλεφώνησε στη γειτόνισσά του και της είπε να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο γιατί η σύζυγός του είχε πέσει και είχε χτυπήσει σοβαρά. 

«Πάρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Πρέπει να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο στο σπίτι. Η σύζυγος μου έπεσε και χτύπησε. Πάρε τώρα τηλέφωνο», είπε ο δράστης.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο διαμέρισμα, όμως το πλήρωμα διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. 

«Λάβαμε μια κλήση να μεταβούμε σε μια οικία για μια γυναίκα που είχε κάποιο πρόβλημα. Φτάνοντας εκεί το ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό του ΕΚΑΒ είδαν ότι μια γυναίκα δεν ήταν εν ζωή. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο και από εκεί και μετά ανέλαβαν αυτοί την υπόθεση. Το πλήρωμα έκρινε ότι κάτι περίεργο γινόταν και κάλεσαν την αστυνομία», δήλωσε ο Θανάσης Παπαθωμάς, πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Γιάννενα: «Τη χτύπησα, αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω»

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 69χρονο κι εκείνος ομολόγησε τα πάντα. 

«Καβγαδίσαμε, όπως κάναμε κάθε φορά. Ναι, τη χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top