Νέα γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Σκότωσε τη σύζυγό του στο ξύλο

Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά - Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο το ΕΚΑΒ

Μία ακόμα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή τη φορά στα Γιάννενα. 

Ένας 69χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του αργά το βράδυ της Κυριακής, μετά από καβγά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Ο σύζυγος πήρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ 

Χθες το βράδυ, γύρω στις 21:00 το ΕΚΑΒ δέχθηκε μια κλήση για τη μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν έφτασε το ασθενοφόρο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. 

Αρχικά ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε αιφνίδιος, όμως ο ιατροδικαστής που πήγε στο σπίτι του ζευγαριού διαπίστωσε μώλωπες στη σορό της γυναίκας.

Ο 69χρονος παραδέχθηκε ότι καβγάδισε με τη σύζυγό του και την ξυλοκόπησε, χωρίς όμως πρόθεση να τη σκοτώσει, όπως υποστήριξε.

Ο δράστης συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Γιάννενα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top