Πάτρα: «Έβαλε μουσική δυνατά, έκλεισε πόρτες, με γράπωσε από τον λαιμό»

20χρονη κατήγγειλε την κακοποίησή της από τον σύντροφό της

γυναίκα κακοποίηση

Τον εφιάλτη που ζούσε τον τελευταίο καιρό από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, περιέγραψε στην αστυνομία μια 20χρονη από την Πάτρα. 

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, γλίτωσε την τελευταία στιγμή, αφού, όπως κατήγγειλε, ο πρώην σύζυγός της την χτύπησε και πάλι βάναυσα και έβαλε φωτιά στο σπίτι, όπου έμενε. 

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου. Ο 33χρονος άνδρας εισέβαλε σαν σίφουνας μέσα στο σπίτι της γυναίκας, άρχισε να την ξυλοκοπά σε όλο της το σώμα και λίγο έλειψε να την πνίξει. 

«Μπήκε, τον είδα μπροστά μου, με άρπαξε, έβαλε μουσική δυνατά, έκλεισε πόρτες και παντζούρια, με γράπωσε από το λαιμό, άρχισε να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Άρχισε να μου λέει ότι “δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να ζει”. Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι. Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου. Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα ‘χωσα κοντά στα μάτια. Έτσι σηκώθηκα. Σκέφτηκα αστραπιαία τι θα έπρεπε να κάνω. Μου ήρθε να του φερθώ όπως σε ένα μωρό. Να τον χαϊδέψω να τον ηρεμήσω. Του λέω κάτσε καλά. Όλα τελείωσαν. Όλα θα πάνε καλά», είπε η 20χρονη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο άνδρας ηρέμησε και ζήτησε να δει το παιδί. Η 20χρονη τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε ότι θα πάει από εκεί ο εν διαστάσει σύζυγός της για να πάρει το παιδί. 

Όταν έφυγε, τηλεφώνησε στην αστυνομία και αμέσως μετά στη μητέρα της, λέγοντάς της να μην του ανοίξει. Όταν όμως ο 33χρονος έφτασε στο σπίτι της πεθεράς του έσπασε την πόρτα και μετά από λίγο έφυγε. 

Η 20χρονη από την άλλη πήγε στο σπίτι της μητέρας της για να μείνει μαζί της. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο άνδρας πήγε στο σπίτι όπου έμενε με την 20χρονη, πήρε όλα τα έγγραφα που είχε για την παραμονή του στην Ελλάδα, περιέλουσε το σπίτι με βενζίνη και έβαλε φωτιά. 

Οι γείτονες είδαν τους καπνούς, άκουσαν έναν σκύλο να γαυγίζει και βγήκαν από την πολυκατοικία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα και την Πυροσβεστική. 

«Ήμουν μία μαριονέτα, μία σκλάβα. Ανέχτηκα τα πάντα. Με διέκοψε από όλους. Κάποτε είχαμε πάει στην Αγγλία για δουλειά. Και εκεί έτρωγα ξύλο. Αναγκάστηκα να του κάνω μήνυση. Την απέσυρα γιατί σκέφτηκα την οικογένεια. Εδώ και ένα χρόνο με όσα είχα τραβήξει δεν τον ήθελα. Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε», είπε η 20χρονη.

Όπως είπε η κακοποίησή της σωματική και ψυχολογική ήταν συστηματική.

«Πολύ ξύλο. Πάρα πολύ ξύλο. Και πολύ ταπείνωση. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ταπείνωση. Είμαι μόνο 20 χρονών, έχω τον Σπύρο, έναν γιο 18 μηνών. Ευτυχώς έχω το μωρό μου που είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στην ζωή μου και δε θα το άλλαζα με τίποτα. Θα μεγαλώσω μαζί του σαν φιλαράκια. Και έχω σκοπό να τον κάνω τον πιο καλό άνδρα του κόσμου. Να βλέπει γυναίκα και να στάζει μέλι», συνέχισε.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον 33χρονο. Τον εντόπισε τελικά στην περιοχή του Ρίου, στο Νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κρατήθηκε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top