Κάρπαθος: Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του ροζ βίντεο

«Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους»

Νέα στοιχεία για την υπόθεση αυτοκτονία του πατέρα στην Κάρπαθο, έπειτα από το bullying που δέχτηκε μετά τη διαρροή του ροζ βίντεο του γιου του, έδωσε συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου αυτόχειρα.

«Γνωρίζω την οικογένεια, ο πατέρας του ήταν ένας ήσυχος, ευγενικός, πολύ καλός άνθρωπος και η στεναχώρια επιδρά περίεργα σε κάθε άνθρωπο. Στεναχωρήθηκε που είδε όσα είδε στο βίντεο και η ιδιοσυγκρασία του καθένα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά», τόνισε στην εκπομπή ο συγγενής του ηλικιωμένου.

Κάρπαθος: Εισαγγελική για την αυτοκτονία του πατέρα - Τι ερευνούν οι Αρχές

«Ο γιος του αυτόχειρα ξέρω ότι είχε σχέσεις με γυναίκες, δεν ξέρω εάν το βίντεο είναι φτιαχτό. Μπορεί να θέλει κάποιος να τον εκβιάσει, όλα είναι πιθανό να έχουν συμβεί. Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους, και κυρίως αυτός που έβγαλε το βίντεο στη δημοσιότητα είναι ο πρώτος εμπλεκόμενος», είπε.

Κάρπαθος: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ο πατέρας μετά το ροζ βίντεο

«Εδώ είναι κλειστή κοινωνία, αυτός που έβγαλε το βίντεο είχε κάποιους σκοπούς, ίσως ήθελε να εκβιάσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν του γιου, αν κάποιοι συνουσιάζονταν και μετά υπάρχει εκβιασμός. Είμαστε μία κλειστή κοινωνία, πας στο καφενείο και σε κοιτάνε και γελάνε λέγοντας «αυτός είναι ο πατέρας του ….” ή λέγοντας “στο βίντεο ήταν ο γιος του ….”, και συνέχισε: “Όταν λοιπόν έχεις αίσθημα ευθύνης, νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα, το μυαλό του ανθρώπου κάνει μπαμ, δεν είναι εύκολα όλα αυτά», σημείωσε.

Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί εκείνος, ο οποίος αρχικά διέρρευσε το βίντεο, που είχε ως συνέπεια να χαθεί μια ζωή.

Εξάλλου, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου ζήτησε να διερευνηθεί τυχόν τέλεση των αδικημάτων της πρόκλησης ανήκεστης ψυχικής βλάβης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων, λόγω των καταγγελιών για τη διαρροή του βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top