Κάρπαθος: Εισαγγελική για την αυτοκτονία του πατέρα - Τι ερευνούν οι Αρχές

Έρευνες στα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων

Τι αποκάλυψε συγγενής του πατέρα που αυτοκτόνησε στην Κάρπαθο - Βίντεο Mega

Άπλετο φως στην υπόθεση αυτοκτονίας του 59χρονου πατέρα από την Κάρπαθο που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του όταν διέρρευσε ροζ βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα παρήγγειλε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα του νησιού η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Παπαγιαννίδου.

Κάρπαθος: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ο πατέρας μετά το ροζ βίντεο

Σύμφωνα με την dimokratiki, η Εισαγγελέας ζήτησε αρμοδίως να διερευνηθεί τυχόν τέλεση των αδικημάτων της πρόκλησης ανήκεστης ψυχικής βλάβης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων, λόγω των καταγγελιών για τη διαρροή του βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, η κ. Εισαγγελέας, παρήγγειλε «ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος, της πράξης της συμμετοχής σε αυτοκτονία με καταπίεση του θύματος έργω (μέσω της ψυχικής πίεσης της μετάδοσης ή απειλής μετάδοσης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων οικείου προσώπου και δυσφήμισής του στην τοπική κοινωνία) και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο».

Έρευνες στα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων

Σύμφωνα με την dimokratiki, οι δύο άνδρες δεν είναι ζευγάρι και η μαγνητοσκόπηση των προσωπικών τους στιγμών έγινε από τον ένα με το κινητό του τηλέφωνο. Γι΄αυτό πιθανολογείται ότι και η διαρροή έγινε από το ίδιο άτομο, είτε εκουσίως, είτε ακουσίως. Σημειώνεται ότι ο γιος είχε έρθει σε ρήξη με τον άνδρα που απεικονίζονται μαζί στο επίμαχο βίντεο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Αναζητούν εκείνον που διέρρευσε το ροζ βίντεο

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών αναμένονται να μπουν και τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων, ώστε να  διερευνηθεί η προέλευση του επίμαχου βίντεο, αλλά και για να διαπιστωθεί υπάρχουν κι άλλα βίντεο με ροζ περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, αναμένεται να εξεταστεί εάν το περιστατικό σχετίζεται με αντίστοιχη υπόθεση διαρροής άλλου βίντεο που αφορά μια κάτοικο του νησιού, η οποία εκκρεμεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου μετά από αναβολή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top