Ελένη Τοπαλούδη: Ίσως την είχαν βιάσει και στο παρελθόν και τράβηξαν βίντεο

Ακόμα στην αναμονή ο έλεγχος πέντε κινητών από το 2019

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την αναβολή της δίκης - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Νέα καταγγελία έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, της κοπέλας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο το 2018. 

Δίκη Τοπαλούδη: Σε ρόλο «ποινικολόγου» ο Ροδίτης - Διάλεξε ο ίδιος ενόρκους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας νέα δικογραφία, κατά την οποία η άτυχη Ελένη ενδέχεται να είχε βιαστεί και στο παρελθόν από τρεις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι . Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι οι δράστες είχαν τραβήξει και βίντεο από το έγκλημα. 

Ο φάκελος περιλαμβάνει και παραγγελία για την υποβολή και επισύναψη στη δικογραφία εκθέσεως της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που παραγγέλθηκε τον Απρίλιο του 2019, με ελεγχόμενους τρεις Ροδίτες και φερόμενη ως θύμα την 21χρονη Ελένη. 

Ειδικότερα, τα στοιχεία δείχνουν πως εκκρεμεί ο έλεγχος  πέντε κινητών τηλεφώνων από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εκ των οποίων τα 3 ήταν εκτός λειτουργίας, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην έρευνα που διενήργησαν, παρουσία πταισματοδίκη, στην οικία ενός 19χρονου στα Μάσαρη.

Ξέσπασε η μάνα της Τοπαλούδη:«Από τον Θεό να το βρείτε! Θα σας κάψω όλους!»

Ο νεαρός είναι ύποπτος μαζί με έναν 22χρονο και έναν 23χρονο για βιασμό, αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και παράνομη βία με θύμα τη φοιτήτρια. Ωστόσο και οι τρεις αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. 

Όπως γράφει η «Δημοκρατική», ισχυρίζονται ότι η συνεύρεσή τους έγινε με τη συναίνεσή της, ότι δεν ήταν σε κατάσταση που δεν αντιλαμβανόταν τι γινόταν και περαιτέρω ο ανήλικος διατείνεται ότι βρέθηκαν δύο ή τρεις φορές στη Μεσαιωνική Πόλη και απλά χαιρετήθηκαν. Ούτε αντάλλαξαν τηλέφωνα ούτε είχαν καμία άλλη επαφή.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας, κυρία Κούλα Τοπαλούδη, έχει καταγγείλει πως όταν φίλες της Ελένης της τηλεφώνησαν για να της πουν συλληπητήρια της αποκάλυψαν πως η κοπέλα είχε βιαστεί και είχε μαγνητοσκοπηθεί χωρίς τη θέλησή της τον Νοέμβριο του 2017. 

Ελένη Τοπαλούδη: Στο Εφετείο  η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας

Εξήγησε πως μία 24χρονη φίλη της κόρης της της είπε τα ονόματα των δύο δραστών. Μάλιστα, την ενημέρωσε πως η Ελένη είχε μιλήσει με τη μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Η 24χρονη ως μάρτυρας είχε αναφερθεί στο περιστατικό της 3ης Δεκεμβρίου 2018 και είχε επισημάνει ότι η δολοφονηθείσα φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε μια υπόθεση βιασμού εις βάρος της. Είχε τονίσει πως η Ελένη δεν είχε κάνει μήνυση, διότι, φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top