Σοκαριστική επίθεση: «Μού έβαλε στο πρόσωπο μαντήλι με οινόπνευμα»

Τι λέει 33χρονη που δέχθηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό της στο Ν. Ηράκλειο

Περίεργη επίθεση δέχθηκε μια 33χρονη φιλόλογος στο Νέο Ηράκλειο. Ένας άνδρας, την ώρα που ξεπάρκαρε, επιχείρησε με τη βία να τη βγάλει έξω από το αυτοκίνητό της, ενώ της έκλεισε και το στόμα με ένα μαντήλι εμποτισμένο με οινόπνευμα.

Νέο Ηράκλειο: Άνδρας επιτέθηκε σε καθηγήτρια

«Πήγε ν' ανοίξει την πόρτα να με βγάλει έξω. Εγώ άρχισα να φωνάζω. Έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου, μου έβαλε κι ένα μαντήλι που κρατούσε με οινόπνευμα. Εγώ προσπαθούσα να αποδεσμευτώ. Δεν μπορούσα. Επειδή είχα ακούσει για επιθέσεις με οξύ, φοβήθηκα να μην μου κάνει κάτι κακό στο πρόσωπο», είπε η κοπέλα.

Βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε τη στιγμή που στο σημείο της επίθεσης φτάνουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Η 33χρονη φιλόλογος προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης και να τους περιγράψει τα χαρακτηριστικά του δράστη.   

Σύμφωνα με την φιλόλογο, όλα άρχισαν όταν έφυγε από το φροντιστήριο και χωρίστηκε από τη μαθήτρια της. Ήρθε να πάρει το αυτοκίνητο της εδώ στην οδό Κουντουριώτη και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο της δέχθηκε επίθεση.

«Ο δράστης της επίθεσης είμαι σίγουρη ότι ήταν Πακιστανός. Το καταλάβαινα αμέσως από το χρώμα του. Δόξα τω Θεώ, εκείνη τη στιγμή πέρασε από το σημείο ένας ντελιβεράς, να είναι καλά το παιδί, πρέπει κάτι να είπε, να φώναξε. Αυτός γύρισε το κεφάλι, τον είδε και τότε το έβαλε στα πόδια. Στη συνέχεια βγήκα έξω, σταμάτησε κι ένα αυτοκίνητο, που μέσα ήταν ένα ζευγάρι και με βοήθησε», πρόσθεσε το θύμα.

Η επίθεση στην άτυχη φιλόλογο ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες από παλαιότερη δράση ενός «δράκου», που είχε συλληφθεί στην περιοχή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top