Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας - Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου

Ομάδα 10 ατόμων τον έδερναν και τον ρωτούσαν τι ομάδα είναι

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο Ερτ3

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως, λίγες μόλις ώρες μετά την άγρια δολοφονία 19χρονου οπαδού με δρεπάνι.

Θεσσαλονίκη: Ποιος ήταν ο 19χρονος που δολοφονήθηκε - Μία σύλληψη

Θύμα της εν λόγω επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένα αγόρι μόλις 14 ετών. Ο ανήλικος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ερτ, δέχτηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων.

Ο 14χρονος ήταν με τον 15χρονο αδερφό του στην παραλία της Θεσσαλονίκης και έκαναν βόλτα, όταν τους επιτέθηκαν τα 10 άτομα. Στο ύψους γνωστού ξενοδοχείου είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, σε αντίθεση με τον 14χρονο, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

οπαδική βία Θεσσαλονίκη

Οι μώλωπες του 14χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Μάλιστα τον ξυλοκόπησαν τόσο άγρια, προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι, μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι. Και ενώ χτυπούσαν, τον ρωτούσαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης!

Ευτυχώς το προσωπικό του ξενοδοχείου βγήκε και έδιωξε τους 10 τραμπούκους που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top