Θεσσαλονίκη: Με δρεπάνι σκότωσαν τον 19χρονο οπαδό

«Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο» - Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Ένας 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη, όταν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην περιοχή της Χαριλάου. 

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και σε μικρή απόσταση από το γήπεδο του Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα κατευθύνθηκε με τα πόδια προς το μέρος του 19χρονου, ο οποίος κινούταν με δύο φίλους του επί της οδού Γαζή. 

το σημείο της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη

Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 19χρονος - thestival.gr

Άρχισε να τους βρίζει για οπαδικά θέματα, και στη συνέχεια τους επιτέθηκε και σωματικά. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο 19χρονος δέχθηκε μια μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού, κοντά στη βουβωνική χώρα. Νεότερα στοιχεία όμως αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε με μικρό δρεπάνι, το οποίο έπληξε την κεντρική αρτηρία και ο νεαρός πέθανε αμέσως από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Ο ένας από τους φίλους του έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα και ο δεύτερος είχε δεχθεί μαχαιριά στον γλουτό. 

επίθεση Θεσσαλονίκη

Οι τρεις φίλοι φέρεται να δέχθηκαν επίθεση για οπαδικά θέματα

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο voria.gr, άκουσε φασαρία γύρω στις 00:30 κι άκουσε ένα άτομο να φωνάζει «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο».

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ και δεύτερος μάρτυρας είπε πως άκουσε φασαρία, αλλά όλα έγιναν σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο. 

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, όμως για τον 19χρονο ήταν αργά, αφού άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Οι δύο φίλοι του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσα άτομα πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση, με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 30, τα οποία στη συνέχεια διέφυγαν με δύο αυτοκίνητα.

νεκρός 19χρονος

Ο 19χρονος πέθανε αμέσως από ακατάσχετη αιμορραγία

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οχήματος των δραστών και εξετάζει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων καταστημάτων. 

Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών συνέλεξε στοιχεία από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον 15 προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο. Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top