Βανδάλισαν το ιατρείο παιδιάτρου- Συμμετέχει στην καμπάνια εμβολιασμού

Μερίδα ανεμβολίαστων έγραψε στον τοίχο «Πόσα πήρες»

Στόχος αγνώστων έγινε το ιατρείο Ζωής Σάκκου στο Λουτράκι. Πρόκειται για την παιδίατρο που συμμετέχει στην καμπάνια εμβολιασμού του Υπουργείο Παιδείας, η οποία μιλά για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid- 19.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 27/1. Οι άγνωστοι έγραψαν με γκράφιτι «Πόσα πήρες» στην είσοδο του ιατρείου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Το ιατρείο της παιδιάτρου στο Λουτράκι- πηγή loutraki365.gr

Το ιατρείο της παιδιάτρου στο Λουτράκι- πηγή loutraki365.gr

Η παιδίατρος, εμφανίστηκε χθες στο ΑΤ Λουτρακίου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το dmnews.gr.

Η παιδίατρος, με ανάρτησή της, ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και αφιλοκερδώς και καταλήγει λέγοντας: «Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αυτιά στην επιστήμη».

Ειδικότερα έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Για την άνανδρη επίθεση (συνθήματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.

Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, τη στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top