Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Περίπου 1.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα για τέταρτη μέρα

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των πολιτών από τα προβλήματα της κακοκαιρίας

Παραμένουν για τέταρτη μέρα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών σε όλη την Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται στους δρόμους, προσπαθώντας να τα επιλύσουν, όμως σε αρκετές περιοχές αυτό είναι αδύνατο, καθώς είναι απροσπέλαστες από τα χιόνια. 

Διακοπές ρεύματος: Αποζημιώσεις για τις ηλεκτρικές συσκευές που «κάηκαν»

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διαχειριστή τα σπίτια που είναι δίχως ρεύμα υπολογίζονται σε κάτω από 1.000 με τις βλάβες να συνεχίζουν να είναι διάσπαρτες σε όλη την Αττική. 

Στόχος είναι να έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλη την Αττική μέχρι το βράδυ. 

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Για τέταρτη μέρα «παγοδρόμια» οι δρόμοι στην Αττική

Προβλήματα εξακολουθούν να εντοπίζονται στο Χαλάνδρι, στην Αγία Παρασκευή, στην Καλλιθέα, στο Χολαργό, στου Παπάγου, στα Μεσόγεια, στη Γλυφάδα, στην Ηλιούπολη, τον Άλιμο κ.α.

Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω του χιονιά και επιστρέφοντας τώρα διαπιστώνουν ότι είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. 

Καιρός: Έρχεται νέος χιονιάς το Σάββατο – Στα λευκά τα βόρεια της Αττικής

Σήμερα το προσωπικό του διαχειριστή προβλέπεται να ενισχυθεί με επιπλέον άτομα καθώς η αποκατάσταση των βλαβών σε περιοχές όπως για παράδειγμα η Εύβοια φέρνει πρόσθετες δυνάμεις στην Αττική.

Όμως το προσωπικό που συνδράμει από άλλα περιφερειακά κέντρα δε γνωρίζει την Αττική με αποτέλεσμα να είναι αναγκαίο να βρίσκεται πάντα μαζί τους και ένας τεχνικός από το μόνιμο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ για να τους δείχνει τον δρόμο.

To ωράριο καταστημάτων και τραπεζών σήμερα - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Έτσι υπάρχουν καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των βλαβών. Μόνιμο πρόβλημα για τον ΔΕΔΔΗΕ παραμένει η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού. Στον τελευταίο διαγωνισμό για την πρόσληψη 245 εναεριτών, προσήλθαν μόνον 132 άτομα γι’ αυτό θα γίνει και νέος διαγωνισμός για την πρόσληψη 178 ατόμων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top