Αργυρούπολη: Έντονη αποδοκιμασία στον 46χρονο έξω από τα δικαστήρια

Έκκληση για αίμα για τη γυναίκα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη. Η άτυχη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αργυρούπολη

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Αργυρούπολη ξυλοδαρμός

Ο κατηγορούμενος επί τρεις ημέρες παρέμενε κρυμμένος, πιθανώς στο σπίτι οικείου του προσώπου, όπως εκτιμούν οι αρχές και τελικά παραδόθηκε, χθες, Δευτέρα, όπου παραδέχθηκε την πράξη του: «Παραδέχομαι ότι τη χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση», ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη

Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη – Έκκληση για αίμα

Την ίδια ώρα, η 40χρονη που γλίτωσε από θαύμα από τα χέρια του 46χρονου συντρόφου της δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα τραύματά της είναι πολύ σοβαρά. Ο καθ΄ομολογίαν δράστης την χτύπησε τόσο άσχημα που της προκάλεσε σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και δεκάδες χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως το πρόσωπο. 

Ο Δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε μια ανάρτηση στα social media καλώντας τον κόσμο να δώσει αίμα για την 40χρονη γυναίκα.

«Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους», γράφει χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top