Στο Star η μητέρα που διεκδικεί τα δίδυμα από τον αντιεμβολιαστή πατέρα

Ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (11/1/22)

Η μητέρα που κατέθεσε την πρώτη αγωγή στον ανεμβολίαστο πρώην σύζυγο της εξηγεί στο Star γιατί έφθασε στο σημείο να τον κυνηγήσει δικαστικά και να ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους.

Ζητά την επιμέλεια των παιδιών της από τον αντιεμβολιαστή σύζυγό της

«Ζούνε τα παιδιά με ανεμβολίαστους ανθρώπους. Τώρα με τον κορωνοϊό υπάρχει τεράστιο θέμα, διότι το ιικό φορτίο το οποίο θα πάρουν τα παιδιά από τον ανεμβολίαστο είναι πολύ μεγαλύτερο από τον εμβολιασμένο. Θεωρώ ότι το περιβάλλον το οποίο πηγαίνουν τα παιδιά μου δεν είναι ασφαλές για αυτά».  

Αυτός είναι ο λόγος που η  μητέρα των δίδυμων παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών αποφάσισε να καταθέσει την αγωγή στο Μονομελες Πρωτοδικείο Θεσσαλονικης τον περασμένο Νοέμβριο. 

Μητέρα 13χρονης: Οι «Θεματοφύλακες» είναι η αιτία που έμεινε στην ίδια τάξη

Γνώριζε ότι ο πρώην σύζυγος της ήταν κατά των εμβολίων. Λόγω των παιδιών τους όμως πίστευε ότι θα εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Πριν καταθέσει την αγωγή, προσπάθησε όπως  μας αποκαλύπτει να συζητήσει μαζί του για την ασφάλεια των παιδιών τους και τον εμβολιασμό του. Η απάντηση εξέπληξε και την ίδια: «Ήταν ανένδοτος. Eμένα μου έλεγε φοράω τη μάσκα μόνο και μόνο για να μην φάω το πρόστιμο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι μόνο συμφέροντα από πίσω. Πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι. Θεωρούν ότι δε θα τους αγγίξει τίποτα.  Η μόνιμη απάντηση είναι ότι “εμείς ποτέ δεν αρρωσταίνουμε” και πραγματικά είναι μία υβριστική θεωρώ στάση απέναντι στη ζωή». 

Σέρρες: Πνευματικός συμβουλεύει πατέρα να μην εμβολιάσει τα παιδιά του – Σε αντιδικία με τη μητέρα 

Στις Σέρρες  τρεις οικογένειες βρίσκονται σε αντιδικία εξαιτίας του εμβολιασμού των παιδιών. Σε μία περίπτωση μάλιστα, ο πατέρας απειλεί τη μητέρα να μην κάνει εμβόλια στα παιδιά τους μετά από συμβουλές  του πνευματικού του. 

Η μητέρα ετοιμάζεται να απαντήσει με εξώδικο στον αρνητή πρώην σύζυγο για να προχωρήσει στον εμβολιασμό των ανήλικων. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top