Θα αγγίξουν τις 30.000 τα κρούσματα σήμερα - Νέο αρνητικό ρεκόρ

Το 70% των κρουσμάτων προέρχεται πλέον από τη μετάλλαξη Όμικρον

Μετά το χθεσινό αρνητικό ρεκόρ των 21.657 κρουσμάτων κορωνοϊού, σήμερα οι νέες μολύνσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 25.000 και ίσως αγγίξουν τις 30.000. 

Γιατί εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού -Ο Εξαδάκτυλος εξηγεί στο star.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΟΔΥ, μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχαν ήδη καταμετρηθεί περισσότερα από 20.000 κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που σημαίνει ότι θα ναι σίγουρα πιο πολλά από χθες. Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας αναφέρει πως το 70% των κρουσμάτων προέρχεται πλέον από τη μετάλλαξη Όμικρον.  

Όλα δείχνουν ρεβεγιόν στο σπίτι - Ανακοινώνονται νέα μέτρα σήμερα

Νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεδρίασε μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και φαίνεται πως αποφασίστηκε το νέο πακέτο μέτρο που θα εφαρμοζόταν από τις 3 Ιανουαρίου να ισχύσει τελικά από αύριο, Πέμπτη 29/12, στις 06:00 το πρωί. Τις επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει ο ίδιος ο υπουργός Υγείας στις 15:00, ενώ ενδέχεται να ανακοινωθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, τα οποία θα αφορούν κατά κύριο λόγο τα κέντρα διασκέδασης, την εστίαση, αλλά και τον τρόπο που θα γίνουν τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα σπίτια με ασφάλεια. 

Στις 15:00 οι ανακοινώσεις Πλεύρη - Από αύριο τα νέα μέτρα

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top