Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα παρ' ολίγο να σκοτώσει μαθητή!

Προσγειώθηκε λίγα εκατοστά δίπλα του - Έξαλλοι οι κάτοικοι

Οργή στους κατοίκους και προβληματισμό στις αρχές προκαλούν οι συνεχείς άσκοποι πυροβολισμοί σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια.

Το κεντρικό δελτίο του Star αποκαλύπτει μάλιστα και περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα, που έγινε πρόσφατα, και παρα’ ολίγον να στοιχίσει τη ζωή σε μαθητή.

«Ζω από καθαρή τύχη», λέει ο 17χρονος μαθητής, ονόματι Θανάσης, στον δημοσιογράφο στου Star, Γιάννη Σωτηρόπουλο. 

«Άκουσα ένα πυροβολισμό γύρω στις 2:00 το μεσημέρι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα είδα μία σφαίρα να πέφτει μπροστά μου. Αν είχα περπατήσει ακόμα ίσως να την είχα φάει στο κεφάλι ή πάνω μου», αποκάλυψε.

«Σχεδόν καθημερινά ακούμε πυροβολισμούς και πριν από δυο-τρεις μέρες ακούγαμε συνεχόμενους πυροβολισμούς τουλάχιστον για μιάμιση ώρα!», προσθέτει.

Ο, δε, πατέρας του έχει ξεσηκωθεί και καθημερινά μαζεύει υπογραφές συμπολιτών του, με αίτημα να σταματήσει η ανομία στην περιοχή.

«Θεωρώ ότι ο γιος μου παραλίγο να γινόταν άλλος ένας Μάριος ! Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα κάτι πρέπει να γίνει από την Πολιτεία. Έχω μαζέψει περίπου 500 υπογραφές και θα τις στείλω στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στον Δήμαρχο, στον Περιφερειάρχη», λέει στο Star.

«Ζητάμε την μόνιμη παρουσία εισαγγελέα και ενίσχυση αστυνόμευση με μεικτές ομάδες από ΟΠΚΕ, ΟΕΠΤΑ, ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και ΥΑΤ», τονίζει, από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαυροειδάκος, αντιδήμαρχος Ζεφυρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top