Κορωνοϊός: Ο viral χορός νοσηλευτριών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ένταση στη ΜΕΘ

Η πανδημία δοκιμάζει καθημερινά και ασταμάτητα τις αντοχές των ανθρώπων που εργάζονται στα νοσοκομεία και δίνουν σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό

Μετάλλαξη Όμικρον: Μέτρα για να θωρακιστούμε τα Χριστούγεννα

Όμως ακόμα και μέσα στην πιο δύσκολη αυτή δοκιμασία για τους ίδιους και το σύστημα υγείας, βρίσκουν χρόνο για να εκτονώσουν την ένταση, να χαλαρώσουν και να πάρουν μικρές ανάσες χαράς ώστε να ριχτούν ξανά στον πόλεμο. 

Έτσι λοιπόν τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok με πρωταγωνίστριες νοσηλεύτριες νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης που χορεύουν το χιτ της εποχής «Χτυπά η καρδιά μου δυνατά».

Μετάλλαξη Όμικρον: Εφιαλτικές οι νέες προβλέψεις των επιστημόνων

Οι νοσηολεύτριες, φορώντας όλον τον εξοπλισμό προστασίας για τον κορωνοϊό λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, γνωστού και ως «Πίτσι», ο οποίος ήταν ο νικητής του talent show House of Fame, που προβλήθηκε την περασμένη σεζόν στον ΣΚΑΪ. 

Κορωνοϊός: Στο «βαθύ κόκκινο» η Λακωνία και ακόμη 26 περιοχές

Και μπορεί να φορούν μάσκα, ασπίδα, σκούφο και τα χαρακτηριστικά τους να μη διακρίνονται, όμως ακόμα και αυτά τα λίγα λεπτά έχουν καταφέρει να μεταδώσουν το κέφι τους, τη χαρά τους και τη δύναμή τους, παρά τον δύσκολα αγώνα που δίνουν εδώ και δύο χρόνια. 

Γι’ αυτό και το βίντεό τους έγινε viral και έχει κάνει εκατομμύρια views μέσα σε λίγα 24ωρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top