Γλυκά Νερά: Σε δίκη ο πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στο εδώλιο για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά του πιλότου - Βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star 

Ομόφωνα οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμά τους, που εκδόθηκε σήμερα, παραπέμπουν τον σύζυγο της Καρολάιν για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

13 γυναικοκτονίες μόνο το 2021 - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Ο πιλότος θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου και δύο πλημμελήματα, ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

O πιλότος - καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά- πηγή Eurokinissi

O πιλότος - καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά- πηγή Eurokinissi

Οι δικαστές ακολούθησαν την παραπεμπτική πρόταση που είχε διατυπώσει ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης.

Γλυκά Νερά: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στην πρότασή του

Yπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε ζητήσει τον περασμένο Νοέμβριο την παραπομπή του πιλότου σε δίκη, τονίζοντας ότι ο 33χρονος επεφύλαξε βίαιο και βασανιστικό θάνατο στη σύζυγό του. 

Όπως προκύπτει από την πολυσέλιδη εισαγγελική πρόταση το έγκλημα τελέστηκε από τον δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά του πιλότου

Ο εισαγγελέας είχε εστιάσει στην πεντάλεπτη διάρκεια του ασφυκτικού πνιγμού του θύματος, την εκ των προτέρων μεθόδευση της παύσης της λειτουργίας της κάμερας ασφάλειας της οικείας, τον αιφνιδιασμό του ανύποπτου θύματος και την εξ αρχής σκηνοθεσία της σε βάρος του ληστείας. 

O συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν- φωτογραφία instagram

O συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν- φωτογραφία instagram

Ακόμη, στο σκεπτικό του εισαγγελέα έγινε αναφορά στη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, η οποία στόχευε στον αποπροσανατολισμό και σύγχυση των αστυνομικών αρχών, αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πράξεων που τέλεσε.

Η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2020, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα. Το κορίτσι που τελικά αποδείχθηκε ότι είχε δολοφονηθεί από τα χέρια του συζύγου της ήταν μητέρα ενός κοριτσιού ενός έτους. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος προσπαθούσε επί μέρες να αποπροσανατολίσει τις αρχές, ισχυριζόμενος ότι το ζευγάρι είχε πέσει θύμα αδίστακτων κακοποιών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top