Φθιώτιδα: Απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του με όπλο μπροστά στα παιδιά

Χάρη στην ψυχραιμία γειτόνων και συγγενών δεν έγινε μια ακόμα γυναικοκτονία

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Βότσκαρη για το περιστατικό που σημειώθηκε στη Φθιώτιδα/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (14/12/21)

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή για μία οικογένεια σε χωριό της Φθιώτιδας. Ένας άνδρας απειλούσε τον πεθερό του ότι θα του σκοτώσει και τα δύο του παιδιά. Χάρη στην ψυχραιμία των γειτόνων και των συγγενών δεν είχαμε μια ακόμα γυναικοκτονία

Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Θρήνος στην κηδεία της 29χρονης Τζεβριέ

Ο φερόμενος δράστης σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα ξημερώματα της Δευτέρα κρατώντας μια καραμπίνα πήγε στο σπίτι του πεθερού του. Εκεί έμενε τις τελευταίες ημέρες η σύζυγος του μην αντέχοντας την ενδοοικογενειακή βία που ζούσε. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει.  

Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη: Τη σκότωσε ο σύζυγός της και όχι η πεθερά της

Ο 44χρονος άρχιζε να φωνάζει και απειλούσε με το όπλο στα χέρια ότι θα σκοτώσει την σύζυγο του αλλά και τον αδερφό της. Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, τα οποία σοκαρισμένα έβλεπαν τον πατέρα τους να απειλεί να σκοτώσει την μητέρα τους. 

Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας και η ψύχραιμη αντίδραση από την πλευρά του πατέρα, των συγγενών και των γειτόνων της γυναίκας βοήθησαν στο να αποφύγουμε τα χειρότερα. 

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η μητέρα της 29χρονης - «Ερχόταν μελανιασμένη»

Ο σύζυγος μετά από τις παραινέσεις και άλλων προσώπων πείστηκε να φύγει. Ωστόσο πριν αποχωρήσει πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα. 

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top