Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Θρήνος στην κηδεία της 29χρονης Τζεβριέ

Μετατράπηκε σε πορεία για τη βία κατά των γυναικών

Η 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα έγινε στην Αλεξανδρούπολη. Θύμα μια 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Θρήνος και οργή επικράτησαν στην κηδεία της 29χρονης Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη, η οποία σκοτώθηκε από τα χέρια του άντρα της πριν μία εβδομάδα. 

Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Χτυπούσε την 29χρονη με σίδερο

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα, η οποία είχε τρία παιδιά με τον άνθρωπο που την σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο. 

Θρήνος στην κηδεία της 29χρονης Τζεβριέ/ Πηγή: e-evros.gr

Στην κηδεία συμμετείχε πολύς κόσμος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τη βίας εναντίον των γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζεβριέ ήταν μουσουλμάνα και πολλές γυναίκες τη συνόδευσαν μέχρι την τελευταία της κατοικία, ακολουθώντας τον ιμάμη, κάτι το οποίο δε συμβαίνει κανονικά στις κηδείες των μουσουλμάνων στη Θράκη. 

Το χρονικό της υπόθεσης 

Η γυναικοκτονία της 29χρονης Τζεβριέ αποτελεί την 16η που συνέβη φέτος στην Ελλάδα. Η Τζεβριέ κατέληξε την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν επί τρεις μέρες, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της. 

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η μητέρα της 29χρονης - «Ερχόταν μελανιασμένη»

Ο 31χρονος φαίνεται πως χτυπούσε συχνά την άτυχη κοπέλα, η οποία αρνείτο ότι την κακοποιούσε γιατί φοβόταν για τα τρία παιδιά της. 

Χθες, Δευτέρα, ο 31χρονος συζυγοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top