Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Χτυπούσε την 29χρονη με σίδερο

Η εφιαλτική ζωή της Τζεβριέ – «Δεν μας άφηνε να τη βλέπουμε»

Νέα στοιχεία για την εφιαλτική ζωή που περνούσε η 29χρονη Τζεβριέ δίπλα στον σύζυγό της, ο οποίος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 30χρονο

Η νεαρή γυναίκα, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο ξυλοδαρμός της από τον 30χρονο σύζυγό της. 

γυναικοκτονία

Ο 30χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της, Μεμέτ Εντιρνελί, τόνισε ότι τις μέρες που η κόρη του βρισκόταν στο νοσοκομείο, εκείνος τους έλεγε ψέματα ότι έπεσε από την σκάλα κι έπαιζε θέατρο. 

Αλεξανδρούπολη: Ξεσπά ο πατέρας της 29χρονης - «Δε γνώριζα τον άνδρα της»

«Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε συνέχεια με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο. Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών», είπε συντετριμμένος. 

Ο ίδιος είπε επίσης πως την ξυλοκόπησε στις 10:00 το πρωί και τελικά την πήγε στο νοσοκομείο στις 16:00 το απόγευμα. 

«Αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί. Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», είπε ο πατέρας της Τζεβριέ.

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο δράστης της γυναικοκτονίας

Όσον αφορά στα τρία της παιδιά, είπε ότι τα έχουν αναλάβει κοινωνικοί λειτουργοί και προς το παρόν βρίσκονται στο νοσοκομείο. Ξεκαθάρισε όμως ότι θα διεκδικήσει την επιμέλειά τους. 

Γυναικοκτονία: Από το ξύλο υπέστη ρήξη σπλήνας

Η 29χρονη όταν πήγε στο νοσοκομείο είπε στους γιατρούς ότι έπεσε από τη σκάλα την ώρα που καθάριζε τη σόμπα του σπιτιού της. 

Όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος και ιατροδικαστής απεφάνθη ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προκλήθηκε από πτώση. 

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ είχε μολυνθεί και από κορωνοϊό. 

Τελικά δεν άντεξε και κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης. 

Αλεξανδρούπολη: Αμετανόητος ο σύζυγός της

Στο μεταξύ οργή προκαλεί η στάση του 30χρονου συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της. 

Σύμφωνα με το Mega κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είχε πιει και δε θυμόταν τι είχε γίνει. 

Ισχυρίστηκε ότι το Σάββατο το βράδυ είχε βγει κι επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα της Κυριακής. Τότε τσακώθηκε με την 29χρονη, έφυγε από το σπίτι κι όταν επέστρεψε το μεσημέρι είδε τα αίματα στο κεφάλι της.

Τη ρώτησε τι είχε συμβεί κι εκείνη του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. 

Σε βάρος του 30χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της άτυχης μητέρας τριών παιδιών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όπως κατέθεσαν, ο σύζυγος της 29χρονης γινόταν συχνά βίαιος, γεγονός που είχαν καταλάβει οι γείτονές της. Οι γονείς της τη ρωτούσαν αν την χτυπά ο σύζυγός της, αλλά η ίδια το αρνιόταν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top