Αλεξανδρούπολη: Για ανθρωποκτονία απο πρόθεση διώκεται ο 30χρονος

Ο γυναικοκτόνος της είχε απαγορεύσει κάθε επαφή με την οικογένειά της

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη με θύμα μια μητέρα τριών παιδιών. Η 29χρονη, η οποία φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγο της, κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. 

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο δράστης της γυναικοκτονίας

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε εξαφανιστεί μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του πέθανε. Εντοπίστηκε, όμως, λίγες ώρες μετά από τις Αρχές, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στον 30χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί. 

Τρία ανήλικα παιδιά, 3, 8 και 10 ετών, έχασαν τη μαμά τους από τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα, όπως καταγγέλλουν συγγενείς και φίλοι στην Αλεξανδρούπολη. Η 29χρονη μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Ωστόσο, εκεί υποστήριξε πως είχε πέσει από την σκάλα ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει τη σόμπα. 

Η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών που έχασε τη ζωή της μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της 

«Κατά δήλωση της ίδιας είχε πτώση από ύψος και συγκεκριμένα από σκάλα. Ήταν αιμοδυναμικά ασταθής» δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στο Star. Η γυναίκα όταν έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι νοσεί και από κορωνοϊό

Τα τραύματα της άτυχης μητέρας ήταν τόσο σοβαρά που υπεβλήθη σε τέσσερα χειρουργεία.  Νοσηλευόταν μάλιστα στη ΜΕΘ covid, αλλά δυστυχώς κατέληξε χθες στις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατροδικαστή τα τραύματα της δεν ταιριάζουν με πτώση από σκάλα, αλλά με άγριο ξυλοδαρμό. Η νεκροτομή θα γίνει τη Δευτέρα. 

Όσο η 29χρονη πάλευε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης να κρατηθεί στη ζωή, οι γονείς της κατήγγειλαν ότι την ξυλοκόπησε ο σύζυγος της. Σύμφωνα με συγγενείς της, η άτυχη μητέρα έμεινε περίπου τρεις ώρες στο σπίτι μετά τον ξυλοδαρμό, με τους δικούς της ανθρώπους να προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Ήταν, όμως, τόσο σοβαρή η κατάσταση της που τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο σύζυγος της 29χρονης γινόταν συχνά βίαιος, γεγονός που είχαν καταλάβει οι γείτονές της.

Οι γονείς της τη ρωτούσαν αν την χτυπά ο σύζυγός της, αλλά η ίδια το αρνιόταν. Μάλιστα, οι ίδιοι αναφέρουν πως ο 30χρονος της είχε απαγορεύσει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Η 29χρονη δε μιλούσε για την ενδοοικογενειακή βία που βίωνε διότι πίστευε πως έτσι θα σώσει τον γάμο της. Τελικά, το πλήρωσε με τη ζωή της. 

«Ποτέ δε μου είχε αναφέρει ότι τη χτυπούσε. Αν μου το έλεγε δε θα το άφηνα έτσι»

Ο πατέρας της 29χρονης γυναίκας έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον άδικο χαμό της. Μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη δήλωσε πως η 29χρονη δεν είχε αναφέρει ποτέ πως ο σύζυγός της την χτυπούσε. «Αν μου το έλεγε δε θα το άφηνα έτσι», είπε ο ίδιος. 

Αλεξανδρούπολη: Ξεσπά ο πατέρας της 29χρονης - «Δε γνώριζα τον άνδρα της»

«Δέκα χρόνια που ήταν παντρεμένος με την κόρη μου δεν τον είχα γνωρίσει, δεν του είχα μιλήσει ποτέ. Δεν ήταν καλό παιδί. Της έλεγα “παιδί μου δεν τον θέλω αυτόν, δεν τη θέλω αυτήν την αγάπη σου”, όμως εκείνη πήγε μαζί του» δήλωσε ο απαρηγόρητος πατέρας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top