Καλλιθέα: Θώπευσε μαθήτρια σε λεωφορείο και επιβάτες κάλεσαν την αστυνομία

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 040, όταν ένας 50χρονος άρχισε να θωπεύει μια 17χρονη μαθήτρια. 

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, το κορίτσι πανικοβλήθηκε, έβαλε τις φωνές και ο οδηγός σταμάτησε αμέσως το λεωφορείο, ενώ οι επιβάτες ακινητοποίησαν τον δράστη. 

Το περιστατικό έγινε στις 14:00 χθες το μεσημέρι. Η 17χρονη επιβιβάσθηκε στο λεωφορείο στην Καλλιθέα και τότε άρχισε να την κοιτά αδιάκριτα ένας 50χρονος συνεπιβάτης της. Η μαθήτρια αισθάνθηκε άβολα και άλλαξε κάθισμα για να απομακρυνθεί από τον άνδρα. 

Εκείνος, όμως, την ακολούθησε, κάθισε δίπλα της και άρχισε να πιέζει το σώμα του με το σώμα της, στριμώχνοντάς τη στο παράθυρο. 

Κάποια στιγμή ένιωσε να την αγγίζει στα γεννητικά της όργανα, έπαθε πανικό, άρχισε να φωνάζει δυνατά και τον έσπρωξε μακριά της. 

Κάποιοι από τους επιβάτες κατάλαβαν τι έγινε και πήγαν προς το μέρος της κοπέλας για να τη βοηθήσουν. Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν οι επιβάτες και τότε ο 50χρονος προσπάθησε να φύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Άρχισε να απειλεί όποιον τον πλησίαζε, ωστόσο κάποιοι επιβάτες κατάφεραν να τον απομονώσουν. 

Η μαθήτρια στη συνέχεια ειδοποίησε τη μητέρα της και πολίτες κάλεσαν την αστυνομία. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Α.Τ Καλλιθέας. 

Μετά από λίγο πήγε εκεί η 17χρονη με τη μητέρα της και ζήτησαν την ποινική του δίωξη. Ο 50χρονος ομολόγησε την πράξη του, νομίζοντας ότι θα αφεθεί ελεύθερος, όμως οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια και άρχισε να ζητά συγγνώμη από τη μαθήτρια και τους μάρτυρες. 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η Ασφάλεια Καλλιθέας εξετάζει προανακριτικά αν ο δράστης σχετίζεται και με άλλα περιστατικά στην Αττική.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top