Κορωνοϊός: «Το παιδί μου δεν υπήρχε στην κοιλιά. Φώναζα κι έκλαιγα»

Η συγκλονιστική μαρτυρία εγκύου που γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Δήμητρας, η οποία νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί ενώ ήταν έγκυος στον 7ο μήνα της κύησης. 

Η Ερσίδα γέννησε, διασωληνώθηκε και νίκησε τον κορωνοϊό με ένα τραγούδι

«Με διασωλήνωσαν στην εντατική μαζί με το έμβρυο. Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά να μην μπορώ να αναπνεύσω, να νιώθω ότι το οξυγόνο μέσα στο δωμάτιο δεν είναι αρκετό. Με έφερε ο άντρας μου στο νοσοκομείο κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση μου και διασωληνώθηκα» είπε η Δήμητρα στον ΣΚΑΪ για την περιπέτεια που πέρασε τον Μάρτιο του 2021.

Η γυναίκα έμεινε 21 ημέρες στην εντατική, ενώ ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της για τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι δεν είχε στην κοιλιά της το μωρό. 

Koρωνοϊός: Έγκυος διασωληνώθηκε για δεύτερη φορά

«Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά. Άρχισα και φώναζα κι έκλαιγα. “Πού είναι το παιδί μου;” έλεγα. Tότε είπα “Δήμητρα πρέπει να φανείς δυνατή”» περιέγραψε.

Από τη στιγμή που είδε το μωρό της μέσω βιντεοκλήσης, ο γιατρός της διαπίστωσε θεαματική άνοδο.

«Έκλαιγα εγώ, έκλαιγαν και οι νοσοκόμες. Δεν το πίστευα ότι τα καταφέραμε και είμαστε και οι δυο ζωντανοί» εξήγησε για τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά το μωρό της. 

Κορωνοϊός: Ανεμβολίαστη έγκυος δίνει μάχη με μισούς πνεύμονες!

Η Δήμητρα φοβόταν πάρα πολύ για τη ζωή του παιδιού της και νόμιζε ότι δε θα τα καταφέρει. Παρακαλούσε τους γιατρούς να βοηθήσουν το μωρό της. Παράλληλα, έστειλε το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. «Να μη ζήσει κανείς αυτό που πέρασα, αυτό που είδα.. Καλό  θα είναι να προσέχουν, καλό θα είναι να εμβολιαστούν όλοι», δήλωσε η Δήμητρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top