Κορωνοϊός: Ανεμβολίαστη έγκυος δίνει μάχη με μισούς πνεύμονες!

Σοκαριστική η ακτινογραφία της - «Απλά κρίμα» δηλώνει γιατρός

Δύο έγκυες είναι διασωληνωμένες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 

Μία ανεμβολίαστη γυναίκα που νοσεί με κορωνοϊό δίνει μάχη για την ζωή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η γυναίκα ήταν έγκυος και πήγαινε πολύ καλά μέχρι που κόλλησε. Χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της πάρουν το μωρό της με καισαρική στους 5,5 μήνες κύησης. 

Κορωνοϊός: Πέθανε 48χρονη ανεμβολίαστη μητέρα - Κόλλησε από τα παιδιά της

Το βρέφος κινδυνεύει λόγω της προωρότητας και οι γιατροί προσπαθούν να το σώσουν στη θερμοκοιτίδα. 

Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου - Τη νίκησε ο κορωνοϊός

Ο Καθηγητής Παιδιατρικής του ΑΠΘ, Κοσμάς Σαραφίδης, μοιράστηκε στο Facebook την ακτινογραφία θώρακος της ανεμβολίαστης γυναίκας, εξηγώντας πως ο λειτουργεί ο μισός από τον κάθε πνεύμονά της. 

«Ακτινογραφία θώρακα ανεμβολίαστης εγκύου που διασωληνώθηκε χτες και γέννησε πολύ πρόωρα λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της.  Μόνο ο μισός από τον κάθε πνεύμονα της λειτουργεί. Άγνωστη η πρόγνωση της μητέρας.

Θεσσαλονίκη: Ακόμη μια έγκυος διασωληνώθηκε - Γέννησε νωρίτερα με καισαρική

Και ένα νεογνό που θα μπορούσε να γεννηθεί στην ώρα του, τελειόμηνο, και να αποφύγει όλους τους κινδύνους της προωρότητας.
Αυτό που γράφεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ότι δηλαδή το μωρό σώθηκε, είναι τελείως ανακριβές. Μήνες εντατικής νοσηλείας για να επιβιώσει και μόνο! Και με νευροεξέλιξη απρόβλεπτη σε μεγάλο βαθμό! ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ! Τα σχόλια είναι περιττά!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Παιδιατρικής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top