Παράνομο νεκροταφείο βρεφών: «Θα ζητήσω εκταφή. Δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για το παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια

Συγκλονίζει ο πατέρας βρέφους, το οποίο γεννήθηκε έξι μηνών, έζησε για μία μόνο μέρα και τάφηκε στο παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια. 

Καλύβια: Παράνομο νεκροταφείο με τάφους παιδιών σε αυλή σπιτιού ιερέα

«Μας πρότειναν αυτή την κυρία που έχει το γραφείο τελετών για να την εξουσιοδοτήσουμε να κάνει τις ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και θανάτου. Ήρθαμε σε επαφή μαζί της και μας ζήτησε το ποσό των 500 ευρώ για όλα αυτά. Μας ειπε για κάσες λευκές μικρούλες, τις οποίες δεν έκανε. Αργούσε να φτιάξει τον τάφο. Εμείς πήγαμε εκεί μετά από 40 μέρες και είδαμε το χάλι που επικρατούσε ... τα σκουπίδια κτλ εξήγησε ο πατέρας του μωρού, που γεννήθηκε πρόωρα στις 21 Αυγούστου, αλλά δεν άντεξε. 

Το ζευγάρι επικοινώνησε με τη γυναίκα από το γραφείο τελετών και παραπονέθηκε για την κατάσταση που επικρατούσε στο νεκροταφείο βρεφών. 

Εκείνη τους υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να το διευθετήσει. Αργότερα, το ζευγάρι έμαθε από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι επρόκειτο για παράνομο νεκροταφείο παλαιοημερολογίτη ιερέα. Ο σύζυγος ανέφερε πάντως στην εκπομπή του Star ότι συνάντησαν τον ιερέα, ο οποίος τους μίλησε για την ψυχούλα του βρέφους και ότι δεν τους ζήτησε χρήματα. 

Παράνομο Νεκροταφείο Βρεφών: Χάος Μέσα Στον Ναό - Video

Το μνήμα του βρέφους τελικά φτιάχτηκε με καθυστέρηση, αλλά ο πατέρας δεν είναι πια σίγουρος για το τι ακριβώς έχει συμβεί. 

«Θα κινηθώ κι εγώ νομικά, γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει και μωρό. Μάλλον θα ζητήσουμε κι εμείς εκταφή».

Παράνομο νεκροταφείο: Τι είπε ο δικηγόρος του ιερέα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Παράνομο νεκροταφείο: Τι είπε ο δικηγόρος του ιερέα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο δικηγόρος του ιερέα και της οικογένειάς του ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο εντολέας του παραπλανήθηκε από το γραφείο τελετών και πως έπαιρνε μόνο ένα μικρό αντίτιμο για τις ταφές. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top