Κουτμερίδου: «Η Πάττυ δεν είχε πνευματικό που της είπε να μην εμβολιαστεί»

Τι λέει ο δικηγόρος της 38χρονης

Ο δικηγόρος της Πάττυ διέψευσε ότι υπήρχε πνευματικός που την είχε συμβουλεύσει να μην εμβολιαστεί - Πηγή/βίντεο: T live

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της 38χρονης Παρθένας Κουτμερίδου που «έχασε» χθες τη ζωή της μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού

Θρήνος στην κηδεία της Κουτμερίδου: «Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου»

Η άτυχη γυναίκα νόσησε ενώ διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η κατάσταση της υγείας της, όμως, επιδεινώθηκε ραγδαία και οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή, πριν τη διασωληνώσουν, προκειμένου να σώσουν το νεογνό.

«Την πήραν στον λαιμό τους», λένε οι φίλοι της Παρθένας Κουτμενίδου

Παρθένα Κουτμερίδη

Η Παρθένα Κουτμερίδη με τον σύζυγό της

Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν συγγενείς και φίλοι, δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Υπήρξαν πληροφορίες ότι την είχε παροτρύνει ο γυναικολόγος της, αλλά και ένας πνευματικός. 

Παρθένα Κουτμερίδου: Δάκρυσε όταν έμαθε ότι σώθηκε το μωρό της

Παρθένα Κουτμερίδη 2

Ο γυναικολόγος από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι κάτω τέτοιο δεν ισχύει και ότι της είχε πει να εμβολιαστεί και διέψευσε ότι ο σύζυγός της την παρότρυνε να μην εμβολιαστεί.

Ακόμα, ο δικηγόρος της 38χρονης Α. Πασιάτας, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T live, ξεκαθάρισε ότι η Πάττυ δεν είχε συμβουλευτεί κανέναν πνευματικό, ο οποίος τη συμβούλευσε να μην εμβολιαστεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top