Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής. Είχε υποτροπιάσει»

Τι είπε για τον 49χρονο πατέρα του ο γιος του ζευγαριού

Μια ακόμη γυναικοκτονία, η 14η μέσα στο 2021 συγκλονίζει τη χώρα. Με 23 μαχαιριές ένας 49χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του επειδή θεωρούσε ότι τον απατά. Ο δράστης, ο οποίος είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική μετά από αίτημα του γιου στον αρμόδιο εισαγγελέα, παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα. 

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Το βράδυ του Σαββάτου ο 49χρονος αρμενικής καταγωγής κάρφωσε με ένα κυνηγετικό μαχαίρι 23 φορές στον θώρακα και την κοιλιά, τη 48χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμα τους στην Πολίχνη. Η γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια που δείχνουν ότι πάλεψε για τη ζωή της. 

Θεσσαλονίκη: Ο 49χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της συζύγου του- Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Ο 49χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της συζύγου του- Eurokinissi

«Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής και τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή. Ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου» είπε ο γιος του στην εκπομπή του Αlpha «T-live».

Ο 49χρονος μετά τη δολοφονία πήγε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και είπε στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον απατούσε.

Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου»

Πίσω από την κλειστή πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας στην Πολίχνη εξελισσόταν εδώ και πολλά χρόνια ένα δράμα. Ο άντρας παρουσίαζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα αλλά η γυναίκα του δεν μιλούσε. Ήθελε να τον προστατέψει, φοβόταν το στίγμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ο ιατροδικαστής θα ζητήσει και ψυχιατρική γνωμάτευση. Ο 49χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top