Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Με οκτώ μαχαιριές δολοφόνησε τη σύζυγό του

Με οκτώ μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια φέρεται να σκότωσε τη 48χρονη σύζυγό του, χθες βράδυ, ο 49χρονος από την Αρμενία. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του, λέγοντας στους αστυνομικούς «παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου». Μάλιστα σύμφωνα με το thestival.gr φέρεται να τους είπε ότι τη σκότωσε για τον απατούσε. 

Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου»

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. 

γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη

Ο 49χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Κατόπιν έρευνας εντόπισαν και το κυνηγετικό μαχαίρι, με το οποίο εκτιμάται ότι ο 49χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του. 

Ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε στο GRTimes.gr ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα να ακουστεί το παραμικρό, τα 13 χρόνια που έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι. 

Σύμφωνα με τη γειτόνισσα, το θύμα ήταν μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, που δούλευε σε βιοτεχνία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, ο δράστης φαίνεται ότι δεν εργαζόταν και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί και ότι είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα, τη δεύτερη φορά δε μετά από αίτηση του γιου του.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι γενικά από το διαμέρισμα δεν ακούγονταν καβγάδες και πως χθες το βράδυ κανείς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν κατάλαβε το παραμικρό για το έγκλημα που έγινε μέσα σε αυτό. 

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top