Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, που είχαν σκοτώσει για μία κάμερα

Η Σιμόνα Βιρτζίλι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες το βράδυ η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2011 κάτω από το σπίτι του, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. 

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η χήρα του 44χρονου ήταν πνευμονολόγος και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Εδώ και αρκετά χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τον «πόλεμο».

Τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει με τα παιδιά της στον Πύργο για να είναι κοντά στη μητέρα της και τους δικούς της ανθρώπους. 

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη 

Ήταν 10 Μαΐου 2011. Ο Μανώλης Καντάρης κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμενε με τη σύζυγό του, Σιμόνα, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα. 

Ήταν χαρούμενος κι ενθουσιασμένος. Θα πήγαιναν στο μαιευτήριο για να γεννήσει η σύζυγός του το παιδί τους. 

Μανώλης Καντάρης

Ο Μανώλης Καντάρης

Περπατώντας προς το πάρκινγκ, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του, κρατούσε μια βαλίτσα και μια κάμερα, με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο. 

Ξαφνικά του επιτέθηκαν τρεις άνδρες αφγανικής καταγωγής για να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα. Τον μαχαίρωσαν, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο. 

Οι δύο από τους τρεις δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια. 

Η ίδια η Σιμόνα Βιρτζίλι περιέγραψε το 2019 στη εκπομπή «Μεσάνυχτα», της Ελεονώρας Μελέτη, όλα όσα έζησε τη μοιραία εκείνη μέρα. 

Όπως είπε, ετοιμόγεννη αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος τον σύζυγό της και η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της μετατράπηκε σε εφιάλτη. 

Μέσα στο ασθενοφόρο, μάλιστα, ήταν που αποφάσισε τι όνομα θα έδινε στην κόρη της που ήρθε στη ζωή λίγες ώρες μετά από τον θάνατο του πατέρα της. Η μικρούλα πήρε το όνομα του μπαμπά της, Εμμανουέλα. 

Τότε είχε ζητήσει απόδοση δικαιοσύνης για τα παιδιά της, στα οποία είχε πει τα πάντα για τον φρικτό και άδικο θάνατο του πατέρα τους, με τη βοήθεια ψυχολόγων. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top