Κερατσίνι: Εγκλωβισμένη για 70 λεπτά η 8χρονη - Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Αργός και βασανιστικός ο θάνατος του κοριτσιού στην γκαραζόπορτα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες των συνθηκών του θανάτου της 8χρονης, η οποία εγκλωβίστηκε από γκαραζόπορτα εργοστασίου στο Κερατσίνι και πέθανε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει πως ο θάνατος του παιδιού ήταν αργός και βασανιστικός. 

Κερατσίνι 8χρονη: Ένταση έξω από το εργοστάσιο όπου βρήκε τραγικό θάνατο

Συγκεκριμένα το κοριτσάκι για 70 ολόκληρα λεπτά βρισκόταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στη μεταλλική πόρτα και τον τοίχο, ενώ το πιο τραγικό από όλα ήταν ότι η πόρτα ανοιγόκλεισε δύο φορές, χωρίς κανείς να δει το παιδί και να το βοηθήσει. 

Κερατσίνι: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο 8χρονης σε πόρτα εργοστασίου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός της 8χρονης προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία, καθώς η βαριά πόρτα συνέθλιψε τη σπονδυλική της στήλη. 

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης.

Κερατσίνι: Νεκρό 8χρονo κορίτσι που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Χθες το πρωί, συγγενείς της μικρή προσπάθησαν να ρίξουν με αυτοκίνητο τη μεταλλική πόρτα, από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο. Έριξαν, επίσης, καφέ σε εργαζόμενο, ενώ ο παππούς προειδοποίησε ότι αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα βάλει φωτιά στο εργοστάσιο. 

Η οικογένεια του παιδιού θα ζητήσει να αλλάξει η κατηγορία από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top