ΕΠΑΛ Ζωγράφου: «Άρχισαν να με κλωτσάνε, να με χτυπάνε… μπουνιές οπουδήποτε»

Νομικά θα κινηθούν οι γονείς της 16χρονης για την επίθεση από συμμαθήτριες

Απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Ζωγράφου. Μία ομάδα νεαρών κοριτσιών, μόλις 16 ετών, επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή  σε συμμαθήτριά τους και τη χτύπησαν μέσα στις τουαλέτες του σχολείου. 

Ξυλοκόπησαν μαθήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας

«Άρχισαν να με κλωτσάνε, να με χτυπάνε… μπουνιές οπουδήποτε. Τουλάχιστον εξι άτομα.   Άρχισε να πονάει το κεφάλι μου σε κάποια φάση, απλώς έχασα λιγάκι τις αισθήσεις μου.  Συνέχισαν να με χτυπάνε συνέχισα και εγώ να αμύνομαι» περιέγραψε η μαθήτρια που έπεσε θύμα bullying στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Όπως είπε, οι συμμαθήτριές της την εγκλώβισαν για να της επιτεθούν. «Μετά με έσπρωξαν μου πέταξε η συγκεκριμένη κοπέλα τον καφέ της πάνω μου. Μετά με ξαναέσπρωξαν, γλίστρησα κι έπεσα κάτω, άρχισαν να με χτυπάνε. Ένας καθηγητής ήθελε να μπει μέσα στο μπάνιο, επειδή άκουγε τη φασαρία και προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν από το να μπει μέσα» πρόσθεσε η 16χρονη. 

Οι μαθητές του σχολείου κατήγγειλαν ότι ο καυγάς μεταξύ των δυο κοριτσιών έγινε μόνο και μόνο για μια θέση στο θρανίο της τάξης. «Η μία κοπέλα μαζί με την παρέα της  ήθελαν να κάτσουν μαζί από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Μου έλεγαν να φύγω από τη θέση μου να κάτσουν αυτοί να παίξουν  και εγώ δεν ήθελα. Ήταν πάρα πολύ αγενής, είχε ανεβεί πάνω στο θρανίο…δεν κατέβαινε έτσι για να με νευριάσει» συνέχισε η 16χρονη.

Μετά την επίθεση το κορίτσι γύρισε σε κακή κατάσταση στο σπίτι με σπασμένα γυαλιά και τραύματα. «Είχε πονοκέφαλο ζαλάδες, τάση προς εμετό. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι έχει ένα μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι και ελαφρά διάσειση. Μετά από αυτά την κράτησαν για εξετάσεις και την είχαν με ορό» περιέγραψε η μητέρα της. 

Μετά τη νοσηλεία της 16χρονης, οι γονείς της αποφάσισαν να κινηθούν νομικά. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top