Τρίκαλα: Ο πατέρας του αστυνομικού απαντά στη μητέρα της 4χρονης

«Δεν έγινε από μένα η καταγγελία» δήλωσε η μητέρα - Ελεύθερος ο αστυνομικός

Ο παππούς της 4χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την απόφαση του δικαστηρίου/ (22/11/21)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος αστυνομικός μετά την απολογία του, ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του. 

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για ασέλγεια, διακρίνοντας περίεργη συμπεριφορά στο παιδί. Μία μέρα πριν την απολογία του αστυνομικού η τετράχρονη φέρεται να ισχυρίστηκε παρουσία παιδοψυχίατρου πως περνάει καλά με τον μπαμπά της και πως η ίδια είχε πει ψέματα πως την ακούμπησε κάπου.

Τρίκαλα: Στην αντεπίθεση ο πατέρας της 4χρονης- Κατηγορήθηκε για ασέλγεια

Ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δηλώνοντας πως ο γιος του θεωρούσε δεδομένο ότι θα αθωωθεί, ενώ τόνισε πως δε θέλει να «προδικάζονται πράγματα». 

Σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου που προβλέπει ο αστυνομικός να βλέπει την 4χρονη τρεις ώρες την εβδομάδα παρουσία παιδοψυχολόγου, ο παππούς της μικρής είπε: «Δεν μπορώ να το κρίνω. Το αποφάσισε η δικαιοσύνη και θα τον δεχτούμε αυτόν τον όρο. Από εκεί και πέρα θα προσφύγουμε με όποιο μέσο υπάρχει έτσι ώστε να ακυρωθεί αυτή η απόφαση». 

Τρίκαλα - Ασέλγεια: «Εμπιστεύομαι το παιδί μου» λέει η μητέρα της 4χρονης

Μάλιστα, ο πατέρας του αστυνομικού απάντησε και στη δήλωση της μητέρας της 4χρονης, η οποία ισχυρίστηκε πως δεν έκανε η ίδια την καταγγελία αλλά από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Τρίκαλα: «Δεν έγινε από μένα η καταγγελία» λέει η μητέρα της 4χρονης

«Είναι δικαίωμα του καθενός να πει ότι πιστεύει ότι είναι σωστό. Προδικάζουμε πράγματα που δεν πρέπει. Όποιος και να φταίει από αυτή την ιστορία, το παιδί είναι το θύμα. Γι’ αυτό στεναχωριέμαι πιο πολύ, έγινε με τον χειρότερο τρόπο. Όλα τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν τόσο πολύ» δήλωσε ο παππούς της 4χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top