Πάτρα: Υπάλληλος του Κέντρου Θηλέων ξυλοκόπησε 16χρονη

Γιατί του είπε ότι δεν της άρεσε το φαγητό

Μια 16χρονη κοπέλα, η οποία φιλοξενείται στο Κέντρο Θηλέων της Πάτρας φέρεται να κακοποιήθηκε σωματικά από έναν εργαζόμενο στο ίδρυμα. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open πριν λίγες μέρες το κορίτσι ζήτησε να φάει κάτι άλλο από αυτό που της είχαν προσφέρει γιατί δεν της άρεσε το συγκεκριμένο φαγητό. Τότε ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση με τον υπάλληλο, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε τη 16χρονη στο πρόσωπο και στα πόδια. 

Μάλιστα η κοπέλα φορούσε σιδεράκια και φέρεται να μάτωσε άσχημα. Στον καβγά παρενέβησαν οι επιμελήτριες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο και κατάφεραν να απομακρύνουν το κορίτσι. 

Αμέσως ενημέρωσαν τη διοίκηση του ιδρύματος, η οποία σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έθεσε σε αργία τον υπάλληλο κι ενημέρωσε το υπουργείο εργασίας. 

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, έβγαλε μάλιστα σχετική ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «καμία μορφή κακοποίησης δε γίνεται και δε θα γίνεται ανεκτή».

To Πειθαρχικό Συμβούλιο θα αποφασίσει, μέσα σε ένα μήνα, για την τύχη του εργαζομένου μετά το πέρας της αργίας (ένας μήνας). Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πάτρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top