Τρίκαλα: Έρευνα στο σπίτι του 20χρονου για το ροζ βίντεο με την ανήλικη

Μητέρα 15χρονης: «Μου μίλησαν πολύ άσχημα οι γονείς του»

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση  της 15χρονης με το ροζ βίντεο που διέρρρυσε με προσωπικές της στιγμές. Οι αρχές κατάσχεσαν τα κινητά και τους σκληρούς δίσκους του 20χρονου που υπέδειξε η μητέρα του κοριτσιού ως υπαίτιο για τη διαρροή του βίντεο.

15χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - Διέρρευσε ροζ βίντεο στο σχολείο της

Άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων έκαναν έρευνα χθες το απόγευμα στο σπίτι του νεαρού μετά την καταγγελία σε βάρος του ότι έστειλε σε φίλους και γνωστούς του προσωπικές του στιγμές με μία 15χρονη μαθήτρια. Μέρος του βίντεο παρέδωσε στην αστυνομία ή ίδια η μητέρα του κοριτσιού.

Οι αρχές κατάσχεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο σκληρούς δίσκους.

Τρίκαλα: Η μητέρα της 15χρονης ξεσπά στο Star για το ροζ βίντεο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο του Star το ροζ βίντεο με τη μαθήτρια και τον 20χρονο έχει διάρκεια  15 λεπτών. Η πλευρά του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι δημοσιοποιήθηκε από τον 20χρονο,  ο οποίος όπως αναφέρει δημοσιοποίησε ακόμα και το όνομά της.

Μητέρα 15χρονης: Η προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τους γονείς του 20χρονου

Η μητέρα της κοπέλας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, όπως είπε η ίδια. «Δεν μπορώ να καθίσω έτσι. Το έχω κλεισμένο το παιδί. Δε βγαίνει ούτε στο μπαλκόνι πουθενά. Ντρέπεται. Είμαστε κλειστή κοινωνία. Συζητάνε, κουτσομπολεύουν το κοροϊδεύουν. Και αυτός εμένα μου το παίζει… ο μπαμπάς του πάει και με βρίζει. Προσπάθησα να μιλήσω με τους γονείς του και μου μίλησαν πολύ άσχημα» σημείωσε.

Ο 20χρονος από την πλευρά του αρνείται ότι έκανε εκείνος τη διαρροή. Θα κληθεί από τις αρχές προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top