«Tις άκουγα να ουρλιάζουν» - Μόνο ο γιος επέζησε από το τροχαίο στον Δομοκό

Ο 17χρονος έχασε τον πατέρα, τη μητέρα του και την αδελφή του

Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε μετά το τροχαίο στον Δομοκό, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Ο 46χρονος πατέρας, η 43χρονη μητέρα και η 22χρονη κόρη τους ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του οχήματός τους, το οποίο συγκρούστηκε με νταλίκα. Μοναδικός επιζών ο 17χρονος γιος της οικογένειας που τραυματίστηκε, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. 

Τραγωδία στον Δομοκό: Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο

Το αγόρι που σώθηκε από θαύμα, αλλά έχασε την οικογένειά του μέσα σε μια στιγμή, μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Έχω χτυπήσει το πόδι. Το χέρι θέλει χειρουργείο σε τρία σημεία. Το κεφάλι μου έχει ράμματα και ζαλίζομαι κάποιες φορές» εξήγησε ο 17χρονος από το σπίτι του, όπου έχει επιστρέψει. 

Το όχημα της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στον Δομοκό- πηγή lamiareport

Το όχημα της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στον Δομοκό- πηγή lamiareport

Η οικογένεια επέστρεφε από την Αλβανία κι είχε κάνει μια στάση στα Μετέωρα. «Λίγο πιο έξω από τα Μετέωρα μας τράκαρε ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να φύγουν οι γονείς μου και η αδελφή μου. Εγώ είχα λιποθυμήσει. Με έβγαλε ο θείος μου, που βρισκόταν στο μπροστινό όχημα, από το αμάξι» περιέγραψε ο 17χρονος. 

Άκουσα τη μάνα μου και την αδελφή μου να ουρλιάζουν

Ο 17χρονος θυμάται τον εαυτό του να κοιτάει έξω τη θέα όταν ξαφνικά άκουσε τη μητέρα και την αδελφή του να ουρλιάζουν. «Μας χτυπάει ένα… δε θυμάμαι τι ήταν στον μπροστινό προφυλακτήρα με αποτέλεσμα να κάνουμε σβούρες και μετά χτυπάμε το φορτηγό μπροστά» εξήγησε, σημειώνοντας ότι είδαν μάλλον ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς το μέρος τους, στη συνέχεια το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μετά συγκρούστηκε με φορτηγό. 

Το όχημα της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στον Δομοκό- πηγή lamiareport

Το όχημα της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στον Δομοκό- πηγή lamiareport

Αυτό που άκουσε ο 17χρονος πριν τη σύγκρουση ήταν μια κόρνα αυτοκινήτου κι όχι φορτηγού. «Νόμιζα ότι είχαν πέσει σε κώμα κι εγώ είχα μείνει ξύπνιος επειδή καθόμουν πίσω. Στο νοσοκομείο έμαθα ότι "έφυγαν"» είπε ο 17χρονος.

«Να ομολογήσει την πράξη του» ο οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ζήτησε ο ανήλικος που έχασε την οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top