Εξελίξεις στη Ρόδο: Νέα καταγγελία σε βάρος του παππού της 8χρονης

52χρονη κατέθεσε ότι τη βίαζε όταν ήταν ανήλικη

Tι απαντά αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο 78χρονος παππούς της 8χρονης στη Ρόδο για τη νέα καταγγελία εις βάρος του

Σε νέα ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο κλήθηκε ο παππούς του κοριτσιού. 

8χρονη Ρόδoς: Έχασε την επιμέλεια και των άλλων τριών παιδιών η μητέρα

Ρόδος: Τι λέει η γιαγιά της οκτάχρονης που νοσηλεύεται μετά από βιασμό

Χθες, δόθηκε νέα κατεπείγουσα παραγγελία από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προς τον Πταισματοδίκη Ρόδου και μάλιστα με χρόνο περαίωσης τις δύο ημέρες. Ο 78χρονος παππούς καλείται να παράσχει εξηγήσεις στο πλαίσιο της νέας προκαταρκτικής στις 5 Νοεμβρίου 2021, με διερευνώμενες πράξεις:

  • βιασμό κατ’ εξακολούθηση
  • γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση
  • πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση
  • κατάχρηση ανίκανου να αντισταθεί σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση

8χρονη Ρόδος: Νέα κατάθεση αναμένεται να ανατρέψει την υπόθεση

Όλα αυτά, ενώ εκκρεμούσε προς αξιολόγηση το προανακριτικό υλικό για την πολύκροτη υπόθεση της σκευωρίας, με θύμα κακοποίησης το 8χρονο παιδί και φερόμενη ως δράστιδα τη θεία του.

8χρονη Ρόδος: «Είμαι αθώα, με πίεσαν κι ομολόγησα», λέει η θεία

Ο παππούς έχει δώσει ήδη ανωμοτί κατάθεση για τα ίδια αδικήματα την 14η Οκτωβρίου 2021 μετά από την πρώτη κατάθεση της κόρης του, που άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο, να ήταν εκείνος πίσω από την κακοποίηση της κόρης του.

Ρόδος: Νέα καταγγελία κατά του παππού από 52χρονη ομογενή

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πληροφορία ότι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για την κακοποίηση της 8χρονης, μια 52χρονη ομογενής από τις Η.Π.Α., που ζει πλέον στην Κρήτη, σύμφωνα με το zarpanews, έδωσε κατάθεση στις 23 Οκτωβρίου 2021, στην Ασφάλεια του Ηρακλείου, με την οποία γνωστοποίησε ότι όταν ήταν ανήλικη υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού, κατά το διάστημα των ετών 1978 – 1982 και ότι είχε καταγγείλει την κακοποίηση της τον Ιανουάριο του 2012 με επιστολή της προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

Αρνείται κατηγορηματικά ο παππούς ότι κακοποίησε την 8χρονη εγγονή του- Tι απαντά αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»  για τη νέα καταγγελία

Αρνείται κατηγορηματικά ο παππούς ότι κακοποίησε την 8χρονη εγγονή του- Tι απαντά αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»  για τη νέα καταγγελία

Είδε, όπως είπε, ότι διενεργείτο έρευνα στη Ρόδο για το παιδί και άκουσε το όνομα του παππού και αποφάσισε να ενημερώσει για το τι είχε συμβεί στην ίδια.

Σύντροφος θείας: Η 8χρονη μας είχε πει ότι ο παππούς την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά

Ο σύντροφος της 50χρονης θείας, που ομοίως φέρεται ως ύποπτη και έχει εξεταστεί για την κακοποίησή της, σε κατάθεσή του υποστήριξε ότι η 8χρονη είχε δείξει σε tablet, στον ίδιο και τη σύντροφό του, σκηνές από σελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο και είχε υποστηρίξει ότι ο παππούς την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Ανάλογη κατάθεση είχε δώσει και η 50χρονη θεία. 

Ρόδος: Ψάχνουν για συνεργούς της θείας που κακοποίησε την 8χρονη

Ο 78χρονος είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι εκείνος και η σύζυγός του έχουν αναλάβει ουσιαστικά την ανατροφή των παιδιών. Είχε τονίσει ότι πρόθεση της κόρης της, όταν διαπίστωσε τον ερεθισμό στα γεννητικά όργανα του παιδιού, ήταν να καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της. Αναφερόμενος στην κόρη του επεσήμανε ότι έχει προβλήματα, έχει προκαλέσει θέματα στο παρελθόν και την έχουν συγχωρέσει.

Ρόδος: Τι λέει ο ο πατέρας της 8χρονης για τον βιασμό της

Ρόδος: Τι λέει για τον βιασμό της 8χρονης ο σύντροφος της μητέρας της

Η υπόθεση ήρθε στο φως στα μέσα Οκτωβρίου. Η 8χρονη πήγε στο νοσοκομείο της Ρόδου ως θύμα βιασμού, μετά από καταγγελία. Όπως αποδείχθηκε δεν είχε βιαστεί, αλλά έπασχε από κάποια λοίμωξη στα γεννητικά όργανα. Μητέρα και κόρη φέρονται να πάσχουν από νοητική υστέρηση ενώ η μητέρα έχει άλλα τρία παιδιά από διαφορετικούς πατεράδες.

Αργότερα, η θεία του κοριτσιού ομολόγησε ότι έστησε σκευωρία για να αποσπάσει χρήματα από τον παππού της μικρής, την οποία στη συνέχεια διέψευσε, λέγοντας ότι την πίεσαν οι αρχές να ομολογήσει. Η εισαγγελική έρευνα για το ποιος κακοποίησε το 8χρονο κορίτσι της οικογένειας συνεχίζεται, ενώ από τη μητέρα αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια και των άλλων τριών παιδιών της. Οι αρχές δεν επιτρέπουν ούτε στους παππούδες να βλέπουν τα παιδιά. 

πηγή: dimokratiki.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top