Κυκλώνας «Νέαρχος»: Έρχεται κακοκαιρία «εξπρές» την Τρίτη με καταιγίδες

Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Η πρόγνωση του καιρού τη Δευτέρα 1/11.

Ο μεσογειακός κυκλώνας «Νέαρχος» θα κάνει ένα μίνι πέρασμα και από τη χώρα μας και μια κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να «χτυπήσει» την Τρίτη.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς σε σημερινή του ανάρτηση στο twitter «μια γρήγορη διέλευση του μετώπου και του συστήματος την Τρίτη με τις περισσότερες βροχοπτώσεις στα δυτικά. Αν και τα όρια επικινδυνότητας δεν είναι υψηλά, συστήνουμε ότι είναι καλό να υπάρχει σχετική επαγρύπνηση στις ευπαθείς περιοχές».

Η πρόγνωση του καιρού την Τρίτη 2/11

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Τρίτη 2/11 στα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι βαθμιαία από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

καιρός Τρίτη 2/11

βροχές την Τρίτη 2/11

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια. Στα βόρεια θα φτάσει τους 19, στην Κρήτη τους 24 και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top