Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα να με θυμούνται με αγάπη»

Το συγκινητικό αντίο της Μάρας Ζαχαρέα στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Ο θάνατος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει σκορπίσει θλίψη σε όλη τη χώρα. Η Φώφη Γεννηματά ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και νεότερη σε ηλικία από όσους είχαν διατελέσει πρόεδροι κόμματος έως τότε. Το 2015, είχε δώσει μια συνέντευξη από καρδιάς στη Μάρα Ζαχαρέα. 

Φώφη Γεννηματά: «Λύγισαν» οι βουλευτές - Βαρύ πένθος στην αίθουσα

«Μια από τις πολλές συνεντεύξεις που είχαμε κάνει μαζί. "Θα ήθελα να με θυμούνται με αγάπη", μου είχε πει τότε.Την αποχαιρετώ με συγκίνηση για τη μεγάλη της γενναιότητα και την ηθική της ευπρέπεια. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της» ήταν η συγκινητική ανάρτηση της διευθύντριας ειδήσεων και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. 

«Πολύ δύσκολα συνδυάζεται η ζωή η καθημερινή και η δουλειά για μια γυναίκα, όχι μόνο για μένα» είχε πει στη συνέντευξή της η Φώφη Γεννηματά το 2015 και είχε εκφράσει τις ενοχές που ένιωθε, καθώς έλειπε από τα παιδιά της και κυρίως από τη μικρή της κόρη που ήταν τότε 9 ετών.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά κάνει τον γύρο του κόσμου

«Η μικρή θέλει τη μαμά της και μου στοιχίζει όταν την αφήνω. Όταν κλείνω την πόρτα και με ρωτάει “θα αργήσεις πάλι;”... είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα» είχε πει η Φώφη Γεννηματά.  «Ξέρω ότι όταν είναι η ώρα της μάχης για την παράταξη, για τη χώρα μου...  πρέπει να δώσω όλες μου τις δυνάμεις» είχε προσθέσει.

Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τους γύρω σου, να μπορείς να βλέπεις την Ελλάδα και την ελληνική οικογένεια, όπως ακριβώς η μητέρα αγωνιά για το κάθε της παιδί

Τέλος είχε αναφέρει ότι «θα ήθελα να με θυμούνται γι’ αυτά που έχω κάνει, θα ήθελα να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ότι τον παρέλαβα και θα ήθελα να μπορώ να κοιτάζω τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top